Blant de bedre Inter-spillerne i skuffende kamp

DE UTLÅNTE: Henderson i aksjon onsdag, før Sánchez fikk 90 minutter torsdag.

To utlånte United-spillere var i aksjon denne midtuka.

Hellas Verona 2-2 Internazionale

Alexis Sánchez fikk for en gangs skyld spille hele kampen da Inter spilte 2-2 på bortebane i Verona.

Hjemmelaget tok etter at Milan Skriniar ble lurt trill rundt helt i starten av kampen, men Inter snudde kampen i minuttene etter pause – Sánchez var tredje siste Inter-spiller på ballen på det andre målet, som lenge så ut til å bli vinnermålet.

Mot slutten av oppgjøret kom det likevel en utligning litt ut av ingenting, og dermed ble det et nytt poengtap for Inter, som er 10 poeng bak Juventus selv om «den gamle damen» tapte denne midtuka. Sánchez & co er nå passert av Atalanta, men fjerdeplassen skal uansett ikke være truet. Resten av sesongen vil sannsynligvis handle mest om fordelingen av plassene rett bak Juventus.

På SempreInters spillerbørs fikk Sánchez karakteren 6.

– Ikke den kvaliteren han har vist i det siste, spesielt ikke i starten. Vokste sakte inn i kampen, men da Lukaku måtte ut ble mangelen på forståelse [med andre angrepsspillere] synlig, skriver de.

Likevel var det bare tre spillere som fikk bedre karakter enn Sánchez (mens Young fikk samme karakter som chileneren).

Sánchez-sjef Antonio Conte ble etter kampen spurt om Alexis Sánchez kom til å være i klubben neste sesong, men den tidligere Chelsea-sjefen hadde ikke noe særlig interessant svar på lager.

– Jeg ønsker ikke å snakke om neste år. Nå har vi en sesong å avslutte, og så vil vi gjøre evalueringer, siteres nemlig Conte på.

Sheffield Utd 1-0 Wolverhampton Wanderers

Dean Henderson startet som vanlig for Sheffield United, og han var med på å hjelpe Blades til tre poeng mot Wolverhampton Wanderers hjemme på Bramall Lane.

Målet kom på overtid, og det var John Egan som headet inn vinnermålet.

Henderson hadde ikke sin travleste kveld på jobben, men klarte seg fint ved de anledningene han måtte involveres.

Resultatet gjør at Wolverhampton forblir tre poeng bak United, og med United-seier mot Villa i morgen vil det være seks poeng mellom lagene. Vi er mest opptatt av å ta igjen lagene foran oss, men det skader jo aldri å få litt avstand til lagene nedover på tabellen heller.

Henderson & co er ett poeng bak Wolves, og disse to lagene er de (av lagene bak oss) som er nærmest United.

Andre utlånte:

  • Chris Smalling var ikke i Romas tropp da de vant 2-1 mot Parma på onsdag. Stopperen måtte ut med en lyskeskade i forrige kamp.
MÅTTE UT MED SKADE SIST: Chris Smalling.