Herrera mener United var kyniske: – David var heldig

Ander Herrera hadde ingen problemer med å innrømme at gamleklubben fortjente seieren på Parc des Princes, men synes den spanske kameraten i United-målet hadde hellet med seg.

– Vi startet ikke kampen på beste vis, selv om vi hadde noen sjanser med Di Maria og Kurzawa. Jeg synes David var heldig som reddet den, sa Herrera på et intervju sendt på TV 2.

Situasjonen spanjolen snakket om fant sted i første omgang. Fra kort hold kunne Kurzawa sette ballen i mål, men David de Gea sto i veien og blokkerte skuddforsøket med kroppen.

– Etter det kunne vi fått straffe, men jeg må se situasjonen igjen, fortsatte Herrera om Axel Tuanzebes taklingsforsøk på Kylian Mbappé.

Den tidligere United-spanjolen spilte for Ole Gunnar Solskjær da lagene møttes i 2019, og måtte se seg slått av gamle lagkamerater etter scoringer av Bruno Fernandes og Marcus Rashford.

Herrera var ikke imponert over hvordan United brukte tiden til sin fordel i store deler av kampen, men innrømmer at PSG ikke nødvendigvis fortjente bedre.

– Det var stopp i spillet hele tiden. Dommeren gjorde rett i å blåse, men United brukte lang tid på å komme i gang igjen.

– Vi kontrollerte kampen og skapte noen sjanser. Vi spilte som vi ønsket. David var god og reddet en del. De endret system, og vi slet defensivt fordi vi var i undertall.

– Men dette er fotball. De spilte godt og vi scoret ikke på sjansene våre.

Ander Herrera returnerer til Old Trafford med PSG 2. desember.