Her er en trio som scorer mål, Solskjær!

Talentfull trio sørget for 5-0-seier for U23-laget mot Newcastle mandag kveld.

Samtidig som Ole Gunnar Solskjær gjorde sine siste forberedelser på Camp Nou mandag kveld, var mannskapet til Ricky Sbragia på plass på St. James’ Park for å spille sesongens nest siste seriekamp.

For andre sesong på rad har U23-laget skuffet stort. United var av naturlige årsaker en av favorittene til å rykke opp etter fjorårets nedrykk, men havner midt på tabellen.

I så måte var 5-0-seieren mot Newcastle en etterlengtet opptur. Faktisk var det lagets første seier i 2019.

Nishan Burkart, Angel Gomes, Tahith Chong og Mason Greenwood spilte hovedrollene i målfesten.

SCORET: Tahtih Chong scoret ett av målene mot Newcastle. Her i en kamp mot Middlesbrough.

Mason Greenwood var tilbake på U23-laget etter sitt innhopp mot West Ham, og var nest sist på ballen da Burkhart sendte United i en tidlig ledelse. Samme mann doblet etter 25 minutter med et langskudd som gikk via en Newcastle-spiller, før Chong la på til 3-0 alene med keeper noen minutter senere.

Nevnte Gomes hadde målgivende på to av scoringene og hadde selv et skudd i tverrliggeren.

Etter hvilen økte Greenwood til 4-0 med et vakkert frispark. Det er 17-åringens tredje scoring på frispark denne sesongen. Rett før slutt satte Oliver Walters ballen i eget nett.

Champagnefotballen kommer på et tidspunkt der Solskjær har sagt at han ønsker seg flere giftige avslutninger foran mål.

Sannsynligheten er stor for at 5-0-seieren ikke går nordmannen hus forbi.

Newcastle 0-5 (0-3) Manchester United

St. James’ Park, Premier League 2, Div. 2.

Mål: 0-1 Nishan Burkart (3), 0-2 Burkart (25), 0-3 Tahith Chong (33), 0-4 Mason Greenwood (77), 0-5 Oliver Walters (s.m. 84).

United: Paul Woolston, Matthew Olosunde, Luca Ercolani, Lee O’Connor, George Tanner, James Garner, Aidan Barlow (Dylan Levitt 49), Angel Gomes, Tahith Chong (Joshua Bohui 59), Mason Greenwood, Nishan Burkart (Millen Baars 78).

Uben.innb.: Alex Fojticek, Tyrell Warren