– Har alt man ønsker seg

Rene Meulensteen skryter av nysignering Shinji Kagawa, men ønsker ikke å uttale seg om hvorvidt United var interesserte i Eden Hazard.

Sjinji Kagawa ble i forrige uke klar for Manchester United. Den japanske playmakeren kommer fra stor suksess i Borussia Dortmund de to siste sesongen, og United-trener Rene Meulensteen forteller at han kjenner godt til Kagawa og hva han leverte i Bundesliga.

– Jeg setter Kagawa veldig høyt, forteller Meulensteen til Goal.com. – Han er en spiller jeg har kjent til en stund siden jeg følger med på tysk Bundesliga.Han har gjort det svært bra der. Jeg mener han er en spiller som passer Manchester United og komplementerer oss.

– I Dortmund spilte Kagawa bak spissen, noe som er en posisjon som passer ham godt. Han har gode bevegelser og fa til å skape rom. Han finner rom bak motstanderens midtbane, noe som gjør at han kan hjelpe oss med å holde ballen i laget, samtidig som han kan være direkte i spillet fremover. Han kan spille ballen hurtig på både en- og to-touch.

– Skaper og scorer

Den nederlandske treneren trekker særlig frem Kagawas egenskaper når det kommer til å skape og score mål, og hans anvendelighet.

– Han kan skape sjaner og han kan score mål. Han har alt man ønsker seg i en offensiv midtbanespiller. Han kan også spille på begge vingene og dypere på midtbanen.

– Vi spiller i en stor liga med mange kamper, i tillegg til Champions League. Vi vet hvor vanskelig det er. Man trenger mange kvalitetsspillere, og han er enda en slik.ne og dypere på midtbanen, så han er en veldig anvendelig spiller.

– Hazard et lukket kapittel

Manchester United var i tiden før Kagawa-kjøpet ble offentliggjort også sterkt aet til belgiske Eden Hazard. Hazard endte til slutt i Chelsea, og Meulensteen ønsker ikke å snakke om hvorvidt United forsøkte å signere den tidligere Lille-spilleren.

– Det vil alltid være historier i media om spillere som skal være på Uniteds radar. Dette er vanligvis spillere som er på alle store klubbers radar, så dette er ikke noe nytt.

– Media baserer stort sett historiene sine på dette. Jeg kan ikke uttale meg om hvorvidt vi var interesserte. Hazard signerte uansett for Chelsea, så det er et lukket kapittel for oss, avslutter Meulensteen.