– Har skapt kampvilje, fysisk form og underholdende fotball

Her kan du se hva engelsk presse skriver etter 2-1-seieren mot Tottenham.

Her har vi samlet litt av det de ulike United-journalistene har skrevet om United etter torsdagens 2-1-seier mot Tottenham.

Les også: Vårt referat: Seier, skade og en 18 år gammel helt
Les også: Ni mål – alle skapt eller scoret av egenutviklede spillere
Les også: Vår spillerbørs
Les også: Dette sa Solskjær om kampen
Les også: Gomes: – En ubeskrivelig følelse
Les også: Ulykkesfuglen Bailly
Les også: Pochettino sa unnskyld

The Telegraph, James Ducker

Manchester Uniteds new wave of talent seizes chance to emerge from Class of 92s long shadow

 

Class of 92 har ligget som en skygge over United, spesielt for alle talentene som håpet å følge i fotsporene deres. (…) Presset har vært stort, men den optimismen som nå er i United handler mye om de spennende unggutta som har vist seg frem på touren.

Mason Greenwood, Tahith Chong, Axel Tuanzebe, Angel Gomes, James Garner – og rett foran dem – Scott McTominay, er én av grunnene til at manageren våget å si at han vil være fornøyd også med å gå til sesongen med den stallen han nå har. (…)

Ingen må imidlertid glemme at Scholes og co kom inn i et lag fullt av vinnerskaller, fra Peter Schmeichel til Roy Keane til Eric Cantona og Denis Irwin – og de var alle ledet av Ferguson. Ingen bør dermed forvente for mye for raskt.

Les hele saken her.

Daily Mail, Chris Wheeler:

Har spalten fem ting vi lærte fra kampen, og er da inne på følgende om United:

* Uniteds fremtid er lys. Dette ble nok en god kveld for Uniteds unggutter.

* Martial kan være spydspissen. Ole Gunnar Solskjær planlegger å bruke Anthony Martial i hans foretrukne rolle mer sentralt denne sesongen, og franskmannen viste endelig hvorfor med en imponerende prestasjon.

* Uheldige Bailly. Han er en av de sterkeste stopperne når han er skadefri, men ivorianeren har vist seg å være veldig skadesutsatt.

Les hele saken her.

The Independent, Tom Kershaw:

Skrev, som Wheeler i Daily Mail, om fem ting vi lærte fra kampen.

* Martial påminnet oss om potensialet sitt. (…) Det var glimt av løpene og den direkte spillestilen fra hans tidligere tid i Monaco, noe som viste hva han kan levere for United denne sesongen.

Det var ingenting ved prestasjonen hans her som viste manglende holdninger, tegn på at han er ulykkelig eller mangel på vilje.

* Ingen tegn på at Pogba er på vei bort. (…) I fotball er det aldri trygt å komme med en spådom, men samtidig virker det som om Paul Pogba nå kommer til å bli. (…) Det var ingenting ved prestasjonen hans her som viste manglende holdninger, tegn på at han er ulykkelig eller mangel på vilje.

* Angel Gomes viste hvorfor han er et stortalent. Forrige sesong virket det en stund som om han var den glemte fyren fra akademiet (…) og det har vært spørsmål om han er fysisk klar for nivået (…), men her viste han hvorfor han er blant klubbens aller største talenter.

STOR JUBEL: Så glad ble alle da Angel Gomes satte inn 2-1 mot Tottenham.

* Kostbar kamp for Bailly. (…) Kanskje ender skaden med at United omsider møter Leicesters krav på å betale 80 millioner pund for Harry Maguire.

Les hele saken her.

Manchester Evening News, Richard Fay:

Ole Gunnar Solskjær has returned three key things to United

 

* Fysisk form. (…) United virket egentlig aldri å gå helt tom for krefter i torsdagens kamp.

* Fighting spirit. (…) Ashley Young var kapteinen, men måten Andreas Pereira og Scott McTominay tok den fysiske kampen på var forfriskende.

* En spennende spillestil. (…) Det var enda en kamp som underholdt oss så mye mer enn en del av den kjedelige fotballen vi var vitne til forrige sesong.

* Forsterkninger trengs fortsatt. (…) United trenger fortsatt en midtstopper, Fred og Matic slet med tempoet og selv om Greenwood var god på høyrekanten i nok en kamp så føles det naivt å tro at han skal levere på Premier League-nivå kommende sesong.

Les hele saken her.

Samuel Luckhurst hadde spillerbørsen i lokalavisa. Målscorerne Anthony Martial og Angel Gomes får en 8er, Daniel James og David de Gea får 7ere, mens resten havnet lavere.

Se hele spillerbørsen deres her.