Børsen: – Kan bli en viktig brikke i storkampene

Her er vår spillerbørs fra treningskampen mot Tottenham!

Manchester United 2-1 Tottenham

Hongkou Stadium, International Champions Cup

Mål: 1-0 Anthony Martial (21), 1-1 Lucas Moura (65), 2-1 Angel Gomes (80).

1. omgang: David de Gea, Aaron Wan-Bissaka, Chris Smalling, Marcos Rojo, Ashley Young, Scott McTominay, Paul Pogba, Mason Greenwood, Andreas Pereira, Daniel James, Anthony Martial.

2. omgang: Sergio Romero, Diogo Dalot, Eric Bailly (Axel Tuanzebe 56), Victor Lindelöf, Luke Shaw, Fred, Nemanja Matic, Juan Mata, Jesse Lingard, Angel Gomes, Marcus Rashford.

1. omgang

David de Gea – 6
Redder et forsøk fra Dele Alli. Ellers lite å gjøre.

Aaron Wan-Bissaka – 7
Solid, solid, solid.

Chris Smalling – 7
Ganske god kontroll på Harry Kane. Vinner en avgjørende hodeduell foran De Gea rett før hvilen.

Marcos Rojo – 5
Mister Alli når han sideforskyver feil.

Ashley Young – 6
Buet på sist, og har et par uheldige involveringer også mot Tottenham. Hælsparker ballen til Kane ved eget hjørneflagg blant annet.

Scott McTominay – 7
En viktig soldat i midtbanekrigen. Kan nok bli en fast brikke for Solskjær i storkampene.

Paul Pogba – 6
Ganske anonym før han smeller til med et farlig langskudd rett før pause.

MØTTES I KINA: Paul Pogba i aksjon mot Tottenham.

Mason Greenwood – 6
Spiller med selvtillit og energi. Gjør det meste riktig.

Andreas Pereira – 7
Får prøve seg i tierrollen. Flott stikker til Martial på 1-0. Gult for høye knotter.

Daniel James – 7
Møter en høyreback som faktisk matcher ham på fart i Kyle Walker-Peters, men felles gang på gang og er et uromoment for Tottenham-forsvaret.

Anthony Martial – 7
Endelig kom spillemålet. Hardt og velplassert, men Paulo Gazzaniga vil nok innrømme at han skulle tatt den.

2. omgang

Sergio Romero – 6
Holdt nullen i tre kamper, og «overlistes» av en retningsforandring i den fjerde.

Diogo Dalot – 5
Virker fortsatt rusten, men spiller seg opp i løpet av omgangen. Ligger alltid høyt på høyrekanten sin.

Axel Tuanzebe – 6
Kommer inn for uheldige Eric Bailly som må ut på båre med en skade ti minutter ut i omgangen. Klarer seg fint.

Victor Lindelöf – 6
Fremstår fortsatt som det soleklare førstevalget.

Luke Shaw – 6
Får mer å jobbe med sammen med resten av forsvaret enn det lagkameratene hadde før pause.

Fred – 5
Ikke kampklar. Veik i den siste duellen før 1-1-scoringen. Prøver seg på et langskudd.

Nemanja Matic – 5
Er dette det giret serberen har inne? Virker ikke å være den spilleren United hentet for to år siden.

Juan Mata – 6
Målgivende på scoringen til Gomes.

Jesse Lingard – 6
Brukes igjen i tierrollen av Solskjær. Løper mye.

FULL FART: Jesse Lingard løp mye mot Tottenham.

Angel Gomes – 7
«Trives nok best i midten» sto det under 18-åringens navn på spillerbørsen før han sendte United i ledelsen med et kunststykke av en scoring ti minutter før slutt. Herlig kombinasjon av teknikk og klokskap.

Marcus Rashford – 5
Etter to scoringer på de to første kampene har det vært stille fra 21-åringen. Bør spille en større rolle i de to siste kampene.