Håper å gjennomføre sommerovergangene tidlig

I tillegg til den åpne delen av Ole Gunnar Solskjærs pressekonferanse, så holdt han også som vanlig en lukket del, hvor innholdet hadde sperrefrist til 23.30 (skandinavisk tid).

I den delen ble han blant annet spurt om situasjonen på topp – og her må det selvsagt nevnes at noe av innholdet virker noe utdatert nå som det i skrivende stund ser ut til at Odion Ighalo blir Manchester United-spiller.

– Vi kan komme til å spille på en annerledes måte. Anthony og Mason er våre to midtspisser, og noen ganger vil bare én av dem spille. Det virket ikke så godt mot City med de to på topp sammen, så vi får se.

Solskjær tror United gradvis vil bli bedre når en får inn de riktige spillerne. Det betyr uansett ikke at United kommer til å kjøpe seks-sju spillere i sommer, ifølge nordmannen.

– Vi er langt fra toppen av tabellen, men vi vil gradvis bli bedre med de riktige spillerne. Det kommer definitivt ikke til å komme inn seks eller sju spillere, det blir mer som i de andre vinduene.

VIL BLI BEDRE MED DE RIKTIGE SPILLERNE: Som for eksempel Bruno Fernandes?

– Januarvinduet er ikke en gang stengt [dette var fredag morgen], og vi snakker allerede om sommervinduet! Forhåpentligvis kan vi få gjennomført avtalene våre tidlig.

Det ønsket Solskjær sist sommer også, men han kan vel ikke sies å ha fått viljen sin helt, med tanke på hvor sent Harry Maguire kom inn, og med tanke på at United til slutt endte opp med færre offensive spillere enn det Solskjær ønsket seg. Det påpekte også en journalist.

– Det var ulike grunner til det [at det tok tid sist sommer], og jeg trenger ikke å gå inn på alle de grunnene fordi jeg ikke synes at alle har rett til å vite hva som skjer bak kulissene, og hvorfor vi gjør som vi gjør til tider, for det kan være mye forskjellig som foregår.

Solskjær ble også spurt om den potensielle Old Trafford-protesten mot Wolves lørdag, hvor noen supportere har planer om å protestere mot Glazer-familien/Woodward ved å forlate stadion i det 68. minutt.

– Selvsagt ønsker en å se fansen stå bak laget og spillerne. Men de har fått støtte, og fansen har vært fantastiske, og vi har et ungt lag som vil oppleve oppturer og nedturer, og de vil vokse på fansens støtte.

Les også hva Solskjær sa om Bruno Fernandes.