– Vi har fulgt Bruno i flere år

Ole Gunnar Solskjær bekrefter at Bruno Fernandes går rett inn i troppen til helgens kamp mot Wolverhampton.

– Han er i god form og vil bli med i troppen. Vi må gjøre unna treningen først så får vi se. Datteren hans hadde bursdag torsdag og han har hatt hektiske dager. Jeg er usikker på hvor mye involvert han blir, men han kommer til å være i troppen, sier Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Solskjær røpet også at Bruno Fernandes er en spiller United har fulgt lenge, og at kvaliteten han er i besittelse av er en av grunnene til at overgangen har tatt sin tid. 

– Hater å tape

– Bruno er en leder. Det er en av de mange kvalitetene han har. Han er også en vinner. Han hater å tape, det har jeg sett selv. Han bruker sinnet til å spille bedre. En fantastisk kaptein. Jeg har sagt han må være seg selv når han kommer hit, forklarer Solskjær.

FLOTT TYPE: Ole Gunnar Solskjær skryter av personen Bruno Fernandes like mye som spilleren.

– Overgangen har handlet om timing, prioriteringer, verdifastsettelse på spilleren og det faktum at Sporting selvsagt ønsket å beholde ham. Nå er vi glade for at han er her. Vi har sett ham over flere år faktisk, ikke bare i måneder. Han har vokst veldig og utviklet seg og er en glimrende leder i laget. Selv med alle spekulasjonene rundt ham, har han vært fokusert. Det forteller alt om hvor proff han er. Dessuten er han et fantastisk menneske, sier Solskjær.

LES OGSÅ: Dette er historien til Bruno Fernandes

LES OGSÅ: Dette får United med Bruno Fernandes – sportslig innsikt

– Neppe flere kjøp

United har blitt linket til flere angrepsspillere i dette vinduet, deriblant den norske Bournemouth-spissen Joshua King.

Solskjærs svar tydet ikke på at han har veldig stor tro på at noe vil skje.

– Jeg tror ikke vi kommer til å hente flere. Januar er alltid et vanskelig vindu. Jeg er fornøyd med de spissene vi har. Jeg er veldig glad for at Bruno er på plass og vi har midtstoppere som nå kommer tilbake. Det gir oss flere taktiske muligheter, påpeker United-manageren.

LES OGSÅ: King kan fortsatt komme – følg deadline day LIVE her.

– Garner blir her

Marcos Rojo har reist hjem til Argentina og Estudiantes på lån resten av sesongen. Solskjær sier Rojo returnerer til Argentina med de beste lykkeønskninger fra alle i klubben.

– Morcos er en fantastisk fyr. Han ville spille mer og gjøre alt for United. Nå får han muligheten og det kommer også en Copa America han ønsker å spille i.

Det har også blitt spekulert i at United ville la unge James Garner dra på lån, men det avviser Solskjær bestemt.

– James blir her. Han kommer til å utvikle seg her. Han har vært gjennom en vanskelig periode, men han vil bli her og utvikle seg videre, sier Solskjær.