– Han scoret og fikk to mann utvist. Noe av det beste jeg har sett

Stoke-spiller Joe Allen om kampen som kanskje var den som overbeviste Ole Gunnar Solskjær om Daniel James.

Tirsdag 9. april, kvelden før United møtte Barcelona hjemme i Champions League, kan ha vært dagen da Ole Gunnar Solskjær ble overbevist om at Daniel James måtte hentes til Old Trafford.

Les også: – Legesjekk torsdag – blir Solskjærs første kjøp

Det tror i alle fall Stoke-spiller Joe Allen.

Først gjorde James 1-0.

Så sørget han for at Bruno Martins Indi ble utvist.

Deretter påførte han enda en Stoke-spiller, Tom Edwards, et rødt kort.

Og fire minutter før slutt ble han byttet ut i 3-1-seieren, vel vitende om at han hadde vært kampens klart beste spiller.

– Det var trolig dagen da han ordnet United-overgangen. Han var elektrisk, sier Stoke-spiller Joe Allen til The Sun.


Wales Online’ omtale av James etter kampen mot Stoke.

ORDNET TO RØDE: Bruno Martins Indi blir utvist for Stoke mot en her flyvende Daniel James i april…

– Han scoret, fikk to mann utvist og sørget for at det for oss ble som et blodbad gjennom hele kampen. Det var en av de beste individuelle prestasjonene jeg noensinne har sett av en fotballspiller, fortsetter han.

Det sier litt at uttalelsene kommer fra Allen, som har flere sesonger bak seg i Liverpool i tillegg til en EM-semifinale med Wales.

– For å være ærlig så virket han da veldig klar for å ta neste steg. Jeg tror han har potensial til å bli en toppspiller.

– Da vi ble redusert til ni spillere mot dem så var det Ashley Williams som trakk det korteste strået for å ta høyreback-plassen og ta seg av ham. Jeg tror imidlertid at Dan (iel James) var snill med ham – og Ash tok vel ut 30 meters sikring, sier Allen.

Allen og James er med i den walisiske landslagstroppen som møter Kroatia borte lørdag ettermiddag og Ungarn borte tirsdag kveld.