– Han kan bli en massiv spiller for oss

Edinson Cavani kan få United-debuten mot sin tidligere arbeidsgiver tirsdag kveld. Da skal United til Paris for å møte PSG.

Tidligere i uken ønsket Odion Ighalo uruguayaneren velkommen til klubben. Nå har Marcus Rashford gjort det samme i et intervju med Sky Sports.

– Han kan bli en massiv spiller for oss denne sesongen.

– Forhåpentligvis kommer han inn og scorer mål, for han kan definitivt hjelpe oss med å ta poeng og vinne kamper.

Da Marcus Rashford vokste opp hadde United angrepsspillere som Carlos Tevez, Dimitar Berbatov og Wayne Rooney. 22-åringen peker på det å ha bredde i troppen som noe vesentlig hvis man ønsker å vinne titler og troféer.

UFORGLEMMELIG: Dimitar Berbatov har akkurat scoret på brassespark mot Liverpool.

– Skal man vinne to eller tre troféer trenger du en stor tropp. Det er ikke mulig hvis du ikke har folk som kan score hver uke. Det er rett og slett ikke mulig hvis du ikke har tre eller fire spisser.

– Da jeg vokste opp hadde United alltid fire eller fem spisser som kunne score mål når som helst. 

United kommer fra et forsmedelig tap for Tottenham. Dermed passet det dårlig at var landslagspause etter den kampen. Rashford ville gjerne hatt en ny kamp med engang.

– Når du taper en kamp vil du ha en ny kamp snarest mulig.

Mot Newcastle er alt annet enn tre poeng det man kan kalle krise for United. Rashford beskriver kampen som en veldig stor kamp.

– Dette er muligheten til å komme tilbake på rett spor. Newcastle er en stor kamp uansett, men denne kampen er enda større med tanke på det forrige resultatet vi hadde.

– Det er nødt til å snu, hvis ikke er det ikke Manchester United.