Ighalo om Cavani: – En ny utfordring

Odion Ighalo tar imot sin nye konkurrent med åpne armer. Mot Newcastle kan 31-åringen få sjansen til å vise Ole Gunnar Solskjær at han fortsatt har en rolle å spille.

Fra utfordrerposisjon er det nemlig ikke utenkelig at Ighalo starter på topp i lørdagens kveldskamp på St. James Park. Anthony Martial er suspendert, mens Edinson Cavani er i coronakarantene.

Det blir i så fall nigerianerens første Premier League-start for klubben.

– De av oss som ikke har vært på landslagssamling har virkelig jobbet hardt, forteller Ighalo til klubbens nettsted.

– Alle er i god form, og jeg er sikker på at alle har et sterkt ønske om å vinne kampen. Jeg er klar over at vi ikke har startet sesongen godt, men vi skal gjøre det vi kan for å slå tilbake.

FÅR SJANSEN? Odion Ighalo kan få sjansen på topp mot Newcastle. Her i aksjon mot Brighton i ligacupen.

Før kampen mot Newcastle står Ighalo med fem scoringer for Manchester United. Fire av dem kom i februar og mars, og ingen av dem i Premier League.

I januar returnerer 31-åringen til Kina, og med meritterte Cavani på laget er det usikkert hvor mange sjanser Ighalo vil få de to neste månedene.

NY SPISS: Edinson Cavani har signert, men kan ikke spille for Manchester United på grunn av coronakarantene.

Selv mener Ighalo at det må være konkurranse om plassene på Old Trafford.

– Nå må alle være på tå hev og jobbe hardt, og det er bra for laget, sier Ighalo.

– I et lag som Manchester United må det være konkurranse om plassene, og jeg ønsker de nye spillerne velkommen. De gir oss flere utfordringer, og vi må bare jobbe hardt alle sammen.

– Jeg skal alltid være klar. Når treneren gir meg muligheten skal jeg gripe den.

Ighalo startet begge ligacupkampene mot Luton og Brighton, men har ikke scoret siden oppgjøret mot Norwich i FA-cupen i juni.