– Han er som skapt for United

Jonny Evans om Uniteds nye stopperkjempe, Harry Maguire.

Han kan være fornøyd med United-debuten, Harry Maguire.

Han ble kåret til bestemann både av dere lesere og united.no – og fikk også bestemannspremien av Sky Sports.

I tillegg holdt United mot Chelsea nullen for første gang siden februar.

Etter 0-0-kampen hjemme mot Liverpool 24. februar avsluttet United nemlig sesongen med 15 kamper uten å holde nullen. Totalt ble det 26 baklengs på de 15 kampene, men med David de Gea bak Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire og Luke Shaw – og litt marginer – så ble det endelig en null igjen mot Chelsea.

Jonny Evans, som kjenner United og ikke minst Harry Maguire fra sin tid i Leicester, er ikke i tvil om at 26-åringen blir et superkjøp.

– Man skjønner hvorfor det er sammenlikninger om stil (mellom Maguire og Van Dijk). Begge er glimrende med ball, og Harry har også den eksplosive hurtigheten som ikke er så synlig. Han er også kraftfull og bra i lufta. Alle vil sammenlikne overgangssummene, men det er så vanskelig å bedømme noe på akkurat det nå for tiden.

– Vi er jo alle mennesker og det er rart at vi blir kjøpt og solgt for penger, men det handler om tilbud og etterspørsel, og prisene kan endre seg når som helst.

– Det aller viktigste er imidlertid at han blir vurdert for det han gjør på banen, og der har jeg ingen bekymringer for ham.

– Han er som skapt for United, og det var en strålende overgang for ham. Han er spilleren de trengte.

– Han er også en likandes fyr, og han kommer til å bli en suksess. Han er en fantastisk spiller, sier Evans.