1-0 Williams (selvmål, 27), 1-1 Greenwood (50), 2-1 Ennis (80)

United: Matej Kovar; George Tanner, Ro-Shaun Williams, Regan Poole, Lee O’Connor; Angel Gomes, James Garner, Ethan Hamilton; Tahith Chong, Mason Greenwood, Josh Bohui
Uben.innb.: Paul Woolston, Tyrrel Warren, Callum Whelan, Aian Barlow, DJ Buffonge

U23: Alle resultater, kampreferat, terminliste og tabell

Uniteds ubeseirede U23-lag reiste til Wolverhampton for toppkamp fredag kveld. Det var 1. plass (United) mot 2. plass (Wolves), men det endte med nedtur for United-gutta.

Debutscoring

Mason Greenwood kommer nok likevel til å huske kampen i alle fall noen dager.

17-åringen, som var med på førstelagets sommerturné i USA og stod med 14 mål på 11-kamper for U18- og U19-laget denne sesongen, debuterte nemlig for U23-gutta, og det gjorde han med å gjøre det han kan best – å score mål.

Like etter pause så Angel Gomes en liten åpning på siden inne i Wolves-feltet, pasningen var perfekt, men avslutningen enda mer solid da Greenwood lurte ballen inn i borte hjørne.

Det var 1-1 i kampen, og mål 15 på 12 kamper denne sesongen. Det er også verdt å merke seg at 17-åringen scoret på den ene sjansen han fikk i oppgjøret.

Slet med å skape sjanser

Det ble imidlertid en frustrerende kveld for United-gutta. De hadde mye ball, men slet med å skape sjanser til tross for at spillere som James Garner, Josh Bohui, Greenwood og også Tahith Chong var på banen.

Sistnevnte, som satt på benken mot Juventus tirsdag kveld, var altså me igjen for U23-laget og er nok da uaktuell til førstelagstroppen som møter Everton søndag kveld.

Wolverhampton tok ledelsen etter 28 minutter etter at et innlegg fra venstre endte i eget mål etter en hard duell – og mulig selvmål etter en uheldig touch fra Roshaun Williams på første stolpe.

United utliknet like etter pause, men til tross for stort ballinnehav så slet de med å skape sjanser. Man så glimt både fra Gomes, Chong og Greenwood, men for å være dønn ærlig så har united.no sett stortalentene mye bedre tidligere. Chong fikk også et gult kort for filming.

Uniteds trøbbel utnyttet Wolverhampton ti minutter før full tid, etter et flott raid og påfølgende lykketreff i krysset fra 18 meter. United ville ha frispark i forkant av scoringen, men fikk ikke gehør hos dommeren.

United falt dermed til 2. plass på tabellen, ett poeng bak Wolverhampton, etter fem seirer, tre uavgjorte og ett tap hittil i sesongen.