– Glem Harry!

Leicester-manager Claude Puyol bekrefter at Harry Maguire drar til Old Trafford, men bare for noen timer – sammen med resten av reve-troppen.

Dermed synes det klart at den 25 år gamle midtstopperen ikke blir United-spiller – i hvert fall ikke i dette vinduet.

– Jeg er veldig fornøyd med å få beholde Harry og våre beste spillere, sa Puel, og understreket Leicesters ønske om å opprettholde klubbens høye ambisjoner.

– Vi har mistet en viktig spiller i Riyad [Mahrez], så nå er det om å gjøre å beholde resten og tilføre troppen noen nye, sa han.

LES OGSÅ: Mourinho: – Neppe noen nye spillere

Like før dette ble det bekreftet at Leicester nå har hentet midtstopperen Filip Benkovic fra Dinamo Zagreb, men det synes altså ikke å ha fått betydning for situasjonen rundt Harry Maguire.

– Riktignok kan jeg bekrefte at Harry drar til Manchester … men bare for å være der i noen timer sammen med oss, sa Puel med et skjevt smil rundt munnen.

HARRY MAGUIRE – lett å forstå om han fortviler.

Tvil rundt Evans

Leicester-sjefen kunne ellers fortelle at tidligere United-spiller Jonny Evans er tvilsom foran møtet med sine gamle lagkamerater.
30-åringen, som kom fra West Bromwich i sommer, sliter med en muskelskade som gjør det nødvendig for Puel å vente med å bestemme seg for hvorvidt han kan spille mot United eller ikke.

– Han var tilbake ved begynnelsen av uken, men vi må vente til treningen i morgen for å vurdere om han kan innlemmes i troppen, sa Leicesters franske sjef.