– Gjennom skrevet til keeper – sånne avslutninger liker jeg!

Ole Gunnar Solskjær etter kampen mot Astana.

Ole Gunnar Solskjær var ikke helt fornøyd med kampen mot Astana – og da hovedsaklig det at United ikke klarte å ta ledelsen i førsteomgang.

– En er fornøyd med at en vinner kampen til slutt, for det så ut til at det kunne bli en sånn type kveld der en blir straffa på slutten. For når vi ikke scorer på alle sjansene vi hadde i førsteomgang, så blir det litt nerver ute på banen, spesielt for unggutta, sa Solskjær til TV 2.

– De [Astana] skaper en eller to halvsjanser de også – eller, en kjempestor sjanse. Hadde vi bare fått et mål i førsteomgang, så ville det blitt en annen fotballkamp.

Solskjær var fornøyd med Greenwoods mål.

– Nå fikk vi målet av Mason. Kjempebra avslutning, gjennom skrevet til keeper. Sånne avslutninger liker jeg!

Solskjær fortsatte Greenwood-rosen.

– Det kommer naturlig for ham å spille fotball, det er naturlig for ham å score mål – han har gjort det siden han var liten.

– Om det er høyrefot eller venstrefot gjør ingenting, og det så vi i dag. Han har noen sjanser der han drar seg innover og skyter med venstre, og det er vel [på målet] det de tenker at de skal stoppe, og så drar han seg utover og avslutter med høyra. Jeg tror ikke han vet selv hvilken fot han er best med. Han skal bli kjempekjekt å jobbe med videre.

Les også hva Solskjær sa på pressekonferansen etter kamp.

TOBEINT: Mason Greenwood.