– Fundamentet er lagt for hvordan vi ønsker å presse

Marcus Rashford har snakket med MUTV etter kampen mot Leeds.

Manchester United vant 4-0 mot Leeds i sommerens andre treningskamp, og Marcus Rashford scoret et herlig mål – og fikk ros i vår spillerbørs.

Målet var definitivt ikke ferdigscoret da han mottok ballen, men Rashford var uansett meget godt fornøyd med forarbeidet til Scott McTominay.

– Som spiss ønsker du at midtbanespilleren skal vente så lenge som +mulig [med å slå pasningen]. Når Scott McTominay driver med ballen, så har han veldig god timing, sa en fornøyd Rashford til MUTV.

MÅL: Rashford scoret 2-0, mens han her feirer Mason Greenwoods 1-0-mål sammen med Aaron Wan-Bissaka, Juan Mata og målscoreren.

Det første målet mot Leeds ble scoret av stortalentet Mason Greenwood (som fortsatt er bare 17 år), og Rashford vet godt at Greenwood er i stand til å putte ballen i mål.

– Jeg sa til ham at med en gang du får det første målet, så vil resten komme. Han kommer til å score mål – det er det han gjør.

SCORER MÅL: Mason Greenwood.

Rashford er opptatt av at United skal spille på den riktige måten – og vet at det kan ta tid – men han virker å like det han ser.

– Det er fortsatt mye å bli bedre på, men for oss handler det om å få bildene i hodene våre [av hvordan ting skal gjøres]. Det er en stund siden vi har vært et skikkelig presslag, men nå har vi lagt ned fundamentet for hvordan vi faktisk ønsker å presse.

– Jeg tror at vi fremover kommer til å bli bedre og bedre.