Frykter for kneet

Owen Hargreaves var endelig tilbake etter skade, og spilte en god kamp mot Middlesbrough sist helg. Han er klar til møtet med Arsenal, men innrømmer at han er bekymret for at kneskaden skal blusse opp igjen.

Den canadiskfødte midtbanespilleren har i flere måneder nå vært plaget med en betennelse i det ene kneet. Sprøyter har kun vist seg å ha midlertidig effekt, og Hargreaves innser at han må være forsiktig skal han unngå å få tilbakefall i tiden som kommer.

Han har fått beskjed om å benytte en spesielt utviklet skosåle og håper at den vil gjøre ham istand til å spille uten flere plager resten av sesongen.

Men egentlig er det ikke kneet som plager den engelske landslagsspilleren.

«Jeg har pratet med en rekke leger og spesialister som har forklart meg at det ikke er noe galt med kneet. Det er rett og slett et strukturelt biomekanisk problem. Av en eller annen grunn er ikke kroppen min fornøyd, så derfor trenger jeg spesielle innleggssåler for å kompensere.

«Det er veldig frustrerende. Jeg har prøvd å spille meg igjennom (smertene), men det har til tider vært veldig vanskelig. Mens vi bruker tiden til å forsøke å komme til bunns i problemet, håper jeg samtidig å kunne holde meg frisk resten av sesongen,» sier Owen Hargreaves til Daily Express.