– Fornøyd med utviklingen min

Men Ander Herrera advarer: Sesonginnspurten blir avgjørende for hvordan han, og laget, huskes.

Ander Herrera har vært blant Manchester Uniteds aller beste spillere denne sesongen. Bare Henrikh Mkhitaryan, Eric Bailly og Antonio Valencia har et høyere børssnitt enn spanjolen denne sesongen, ifølge Bjarte Valens vurderinger.

Søndag var spanjolen nok en gang strålende da han sterkt bidro til at José Mourinho tok en etterlengtet triumf over sin gamleklubb Chelsea. Selv sier Herrera til ManUtd.com at han er fornøyd med egen utvikling.

Takker Mourinho

– Jeg er fornøyd med utviklingen min og prestasjonene mine. (…) Jeg er veldig takknemlig overfor José Mourinho. Dette har vært min jevneste sesong i denne klubben, og det er med Mourinho på benken. Jeg er veldig glad for det. Han gav meg mye tillit fra første dag, og han fortalte meg at jeg ville være en viktig spiller for ham, sier spanjolen til klubbens offisielle hjemmeside.

Spanjolen tar imidlertid ikke av på grunn av det. For ham er det viktig at laget også gjør det bra.

– Folk kommer bare til å huske hvordan sesongen ender, og nå er vi i en avgjørende fase av sesongen, sier han.

MOURINHO: Gav Ander Herrera tillit.

– Fornøyd, men ikke ferdig

United kjemper for tiden en beintøff kamp om Champions League-kvalifisering. Mulighetene ligger i å ende topp-fire i Premier League samt å vinne Europa League.

– Det er fremdeles åtte Premier League-kamper igjen, og forhåpentligvis fire Europa League-kamper igjen. Ingen kommer til å huske denne delen av sesongen dersom jeg ikke presterer bra. Jeg er fornøyd så langt, men jeg er ikke ferdig ennå, sier han.