Følg oss på Liverpool-turen!

Se alle bildene fra turen Supporterklubben arrangerer til Manchester denne helgen.

Instagram-kontoen er «muscstravel» og der kan du finne bilder og video i forbindelse med Supporterklubbens reiser til Manchester som arrangeres ved hver hjemmekamp.

Her bestiller du din tur til Manchester!

Kontoen ble «åpnet» på første tur mot Swansea i august, og vi har rukket å få over 1600 følgere.

Denne helgen er det et av årets desiderte høydepunkter som venter på Old Trafford. Liverpool kommer på besøk, og billettene til kampen ble revet bort allerede samme dag som terminlisten ble offentliggjort i juni. Det betyr at 450 skandinaver har gledet seg til denne helgen i et halvt år, og nå er den endelig her!

Fredag var det rundtur med Alex Stepney og omvisning på Old Trafford på programmet, mens det lørdag venter turer til Turf Moor og The Hawthorns, hvor henholdsvis Burnley-Southampton og lokaloppgjøret WBA-Aston Villa går av stabelen. Søndag blir naturligvis turens høydepunkt når Louis van Gaal og co. skal forsøke å nedsable Brendan Rodgers menn i Manchesters storstue.

Vi kan melde om blide reisende, fint vær etter Manchester-standard og en eim av optimisme i lufta. På bildet under kan du se familien Godtlibsen på omvisning på Old Trafford lørdag formiddag. Lille Lea Estelle (5 måneder) var omvisningens yngste. Tidlig krøkes, som det heter!

Tidlig krøkes! Familien Godtlibsen har med seg lille Lea (5 måneder) på omvisning på Old Trafford!

Et bilde publisert av MUSCS Travel (@muscstravel)