Fire solskinnshistorier

Det er noen United-spillere som nyter ganske gode dager nå for tiden.

Uniteds førstelag sliter, men for fire av spillerne som var med på sommerturneen i USA er det bedre tider.

Nei, det betyr ikke at de vinner hver eneste kamp, men de får spilletid, verdifull matching, hver eneste uke, på ganske så høyt nivå.

Kanskje blir dermed noen av Uniteds løsninger å bruke disse når de kommer tilbake fra utlån, senest før neste sesong.

Demetri Mitchell (21), venstreback:

Var med på Uniteds USA-tour, spilte 90 minutter i den første kampen der og fikk også med seg et kvarter av generalprøven mot Bayern München før Uniteds ligastart.

Nå er han blitt fast inventar på venstrebacken til Hearts i den skotske toppdivisjonen, der han nå har startet sju kamper på rad.

Laget har også fått en fantastisk start på sesongen, der de faktisk topper den skotske toppdivisjonen – hele seks poeng foran giganten Celtic. Mitchell har fått skryt for flere prestasjoner denne sesongen, blant annet i 2-1-seieren mot sterke Aberdeen nylig.

Axel Tuanzebe (20), stopper:

Spilte alle seks sommerkamper for United, og startet blant annet mot AC Milan og Liverpool i USA.

Etter fredagens kamp mot QPR har han nå spilt seks kamper på rad for Aston Villa, de fem siste som stopper. Det er første gang i karrieren at 20-åringen har fått tillit i så mange kamper på rad etter hverandre på seniornivå.

Det har vært managerskifte i Aston Villa etter at Steve Bruce forsvant, og Chelsea-legende John Terry er inne som assistent. Kan vel ikke bli feil med tanke å utvikle Tuanzebe videre på stopperplass?

Etter managerskiftet har Tuanzebe også spilt stopper i begge kampene, og han ble av mange omtalt som Villas beste da det ble 2-1-tap mot Norwich nylig.

Dean Henderson (21), keeper:

Kanskje den største solskinnshistorien! Har spilt samtlige kamper for Sheffield United, og også slått seg inn på det engelske U21-landslaget som han hjalp med å sikre sluttspillsplass i EM for kort tid siden. Nå kjemper den ambisiøse keeperens lag faktisk om direkte opprykk til Premier League – selv om det er tidlig.

Joel Pereira (22), keeper:

Har spilt de fem siste kampene for Vitoria Setubal i den portugisiske toppdivisjonen, samtidig som 22-åringen er fast inventar på det portugisiske U21-landslaget.

I løpet av de siste fire ligakampene har han blitt kåret til lagets beste én gang, og har også vært blant de to beste i tre av kampene.