Fikk med seg ett poeng etter målkalas

United så lenge ut til å ta tre poeng mot et sterkt Arsenal-lag, men måtte til slutt nøye seg med uavgjort.

Arsenal sitt U23-lag har hatt en tung start på sesongen, men når Uniteds U23-lag kommer på besøk stiller de med fem førstelagsspillere fra start. Navn som William Saliba, Joe Willock og Cedric Soares har alle vært akt

United har på sin side heller ikke startet overbevisende i Premier Leagues reservedivisjon, og sto med ett poeng på tre kamper før oppgjøret mot «the Gunners».

Kampen ble ikke streamet, noe som er synd, ettersom resultatet tyder på at det var en relativt spektakulær kamp.

Der Arsenal stilte med flere førstelagsspillere, var det nemlig et United-lag med ti tenåringen som kom best i gang. Allerede etter tre minutter satte Arnau Puigmal inn 1-0.

Arsenals Reiss Nelson utliknet rundt kvarteret senere, etter et frisparkmål. Dette var også det siste målet i omgangen, og dermed kunne lagene gå inn til pause med likt utgangspunkt.

Også etter pause var det United om tok føringen. Igjen var det Puigmal som sto for målet. Skal vi tro Arsenal-akademiets dekning av kampen, fikk spanjolen et straffespark reddet, før han satte inn returen.

Seks minutter senere doblet United ledelsen, ved Joe Hugill. 2003-modellen kom til United fra Sunderland-akademiet i sommer, og scoret to mål da Blackburn ble beseiret forrige runde. Dermed fortsetter spissen den gode målformen.

Dessverre klarte ikke United-gutta å holde på ledelsen, ettersom Falorin Balogun scoret både 3-2 og 3-3 i løpet av seks minutter midt i omgangen.

Hjemmelagets Kirk fikk sitt andre gule kort kvarteret før slutt, uten at United klarte å utnytte dette.

Dermed endte kampen med 3-3, og ett poeng til Neil Woods gutter, mot en god motstander. Likevel vil det nok være noe skuffende å ikke ta seieren, etter at United-mannskapet ledet med halvtimen igjen på klokken.

U23: Arsenal 3-3 (1-1) Manchester United

Meadow Park
Premier League 2

0-1 Puigmal (03), 1-1 Nelson (18), 1-2 Puigmal (50), 1-3 Hugill (56), 2-3 Balugon (64), 3-3 Balugon (70)

Manchester United: Ondrej Mastny; Luca Ercolani, William Fish, Teden Mengi, Álvaro Fernández; Ethan Galbraith G, Arnau Puigmal G (Mark Helm, 71); Anthony Elanga, Hannibal Mejbri, Shola Shoretire; Joe Hugill.

Uben.innb.: Paul Woolston, Harvey Neville, Charlie McCann, Connor Stanley.

Arsenal: Hein; Soares, Saliba, Dinzeyi, Kirk; Alebiosu, Cottrell, Willock, Nelson, Balogun; Smith Rowe.

Innbyttere: Okonkwo, Lopez, McEneff, Azeez, Akinola.