mather

Se United-unggutten feire sesongens første mål som Ronaldo

Uniteds unge U18-lag har hatt en tøff ligastart, med klare tap mot Manchester City og Liverpool.

Lørdag kom endelig den første seieren.

Den engelske ungdomslandslagsspilleren Dan Gore gjorde 1-0 tidlig i bortekampen mot Leeds. Sam Mather økte til 2-0 før pause, og bakerst stod debutant-keeper Eric Hanbury glimrende de gangene Leeds fikk gode sjanser – og det ble en del ganger.

United kunne imidlertid scoret flere mål selv, og da Mather satte 2-0 feiret han som Ronaldo. Mather endte kampen med scoring og målgivende.

2-0-målet borte mot Leeds:

Det var imidlertid en annen spiller som imponerte vel så mye før pause. Ethan Ennis, som United hentet fra Liverpool, viste veldig mye bra, selv om avslutningene ikke gikk hans vei.

Banens beste, midtbanespiller Kobbie Mainoo, fikk æren av å sette punktum seks minutter på overtid, nærmest i åpent mål.

Her kan du se terminliste og alle resultater for United U18.

U18: Leeds 0-3 Man. United

Mål: 0-1 Gore (Mather, 13), 0-2 Mather (Norkett, 23), 0-3 Mainoo (90+6)

G  Murray

United U18: Eric Hanbury – Marc Jurado, Rhys Bennett (Sonny Aljofree 76), Tyler Fredricson, Sam Murray – Kobbie Mainoo, Finley McAllister – Ethan Ennis (Maxi Oyedele 46), Dan Gore (James Nolan 75), Sam Mather – Manni Norkett

Uben.innb.: Tom Myles, Malachi Sharpe