Her får VM-drømmen en ny knekk

Den røde keeperduellen i Madrid ble alt annet enn en god opplevelse for Sergio Romero.

Uten Lionel Messi gikk Argentina på et ydmykende 1-6-tap for Spania, mye takket være et hattrick av Isco.

For Sergio Romero var imidlertid kvelden i den spanske hovedstaden over lenge før målene rant inn.

FLERE KAMPSAKER:

Forlot banen med smerter

På stillingen 0-1 etter 22 minutter måtte United-keeperen forlate banen med en skade som følge av et sammenstøt med Diego Costa.

Argentineren stormet ut for å stoppe Atlético-spissen, men traff bare kroppen til den spanske oksen, mens ballen gikk i mål.

Begge spillerne lå nede med store smerter, og kort tid senere måtte Romero forlate banen med et bekymret blikk mens Willy Caballero tok plass mellom stengene.

United-målvakten kjemper med Caballero om keeperplassen i Argentinas VM-tropp og ble vraket i den forrige landskampen mot Italia.

En alvorlig skade kan derfor få store konsekvenser for Romero.

Den gode nyheten for 31-åringen er at Caballero slapp inn fem mål på sine 68 minutter. Spesielt på 1-5 viste Chelsea-keeperen seg svak da han ble lurt av Iago Aspas 20 meter fra eget mål.

Samtidig tillater vi oss å mistenke at skaden bare dreier seg om liten smell i beinet og at det ikke handler om noe muskulært, noe som kunne satt ham ut i lang tid.

De Gea-assist

I den andre enden av banen ble De Gea satt på langt færre i prøver i sine 90 minutter, men er nødt til å ta på seg deler av skylden for Argentinas redusering.

Headingen til Nicolas Otamendi var riktignok hard, men De Gea skulle likevel ikke latt ballen glippe gjennom hendene.

Gjestenes redusering ble imidlertid ikke mer enn en parantes.

Også for De Gea, som revansjerte seg med å slå målgivende på scoringen til Aspas.

Marcos Rojo spilte for øvrig hele kampen som Otamendis makker i midtforsvaret og pådro seg et gult kort i sluttminuttene.

United-forsvareren hadde ikke vært i aksjon siden 3. februar, men fikk naturligvis ikke et spesielt gledelig comeback.

I vinduet nedenfor fulgte vi alle tirsdagens kamper live!