Ex-Reds i ekstase

OPPDATERT: Irwin, Beckham, Blackmore, Macari og Thomas er glade for at Wayne Rooney har signert ny kontrakt.

Her er deres kommentarer til kontraktsigneringen:

David Beckham

– Jeg er ikke overrasket over at han blir i United. De er den største klubben i verden og har den beste manageren, som kommer til å passe på han hele tiden. Det er en lett avgjørelse. Det er fantastisk at han blir. Jeg er en stor beundrer av Waynes ferdigheter, og det er flott at han blir i Manchester. Min situasjon var annerledes, hvis jeg hadde hatt sjansen ville jeg også ha blitt i Manchester United. Jeg har alltid hatt et godt forhold til manageren.

Denis Irwin

– Jeg er storfornøyd. Da Rooney kom med sin uttalelse på onsdag trodde jeg det var den største konflikten i klubben noensinne. Klubben ville aldri ønsket at det skulle bli så offentlig, men nå har de gått sammen og funnet en løsning. Jeg er veldig glad for at han har signert en ny kontrakt, fordi han er en viktig spiller for klubben og man finner ikke en spiller med hans kvaliteter så ofte. Det er en stor dag for United og nå kan vi forhåpentligvis si oss ferdig med saken og begynne å spille fotball igjen.

Clayton Blackmore

– Dette er veldig gode nyheter, jeg kunne ikke tro det! Alle trodde han var på vei bort fra klubben, fordi når man så det som sto i pressen virket det ikke som han vurderte å signere. Jeg trodde det var avgjort at han skulle reise, enten til Real Madrid, Manchester City eller et annet lag. Dette viser hvor stor makt Sir Alex Ferguson har som klarte å overtale han til å bli på Old Trafford. Dette kan være veldig bra for oss og Wayne kan bli enda bedre av det.

Lou Macari

– Det er fantastiske nyheter. Først skulle han dra og så signerer han ny kontrakt. Jeg ble sjokkert og trodde det ikke da jeg så nyhetene i dag. Ferguson må ha sett at Rooney har dårlige rådgivere som fikk han til å gjøre det han gjorde, så han er velkommen nå. Det er opp til supporterne hvor bra Rooney gjør det i fremtiden. Hvis de kan tilgi ham og akseptere det som har skjedd slik at vi kan se Wayne spille som i fjor er det fantastisk. Vi må bare vente og se hva som skjer.

Mickey Thomas

– Fansen kommer nok til å være i ekstase over at han blir. De vil ha han tilbake på banen, så alt kommer til å bli glemt.

Kilder: ManUtd.com, The Guardian og ESPN.