– Et av våre prinsipper er at vi må jobbe hardere enn konkurrentene for at vår fotball skal skinne

Marc Skinner vil se både skjønnheten og udyret i United-spillerne.

Fredag kveld er det seriestart i Women’s Super League (WSL), og det er Manchester United mot Reading på Leigh Sports Village som er sesongens første kamp.

Torsdag holdt nyesjef Marc Skinner sin pressekonferanse før åpningskampen, og han ble der spurt om han føler at han har fått nok tid til å jobbe med laget, eller om han ville foretrukket å ha mer.

– Jeg ville foretrukket å ha 400 dager heller enn 30, om jeg er ærlig, men jeg føler at vi er så klare som vi trenger å være, sa Skinner.

– Vi ønsker alle mer tid, en tenker alltid på om en har fått den og den detaljen riktig, men frem til en begynner å spille så vet en ikke det. Jeg kan knapt vente på at det skal starte, jeg ser frem til det.

Glasgow Rangers v Manchester United Women - Pre-Season Friendly
HAR IKKE FÅTT JOBBE MED LAGET VELDIG LENGE: Marc Skinner, som her snakker med spillerne i forbindelse med treningskampen United vant mot Rangers.

Skinner er opptatt av å få laget sitt til å spille på den riktige måten – og er også opptatt av at laget må gjøre de mindre vakre delene av fotballen på en god måte også.

– Vi må sørge for at vi gjør den mindre vakre delen av dette, og jeg har bedt spillerne om å få se skjønnheten og udyret. Gruppa vår må bli skjønnheten og udyret, for vi må blande den fotballen vi ønsker med det harde arbeidet og robustheten uten ball.

– Vi må gjøre oss fortjent til alt vi ønsker å oppnå her. Et av våre prinsipper er at vi må jobbe hardere enn konkurrentene for at vår fotball skal skinne.

Kampen mot Reading sendes på V Sport 1 (Norge), TV3 Sport (Danmark) og V Sport Premium (Sverige). Oppgjøret starter 20.45.