Eriksendebutfront

Eriksen med frisparkscoring bak lukkede dører

Manchester United spilte onsdag ettermiddag mot Wrexham bak lukkede dører på Carrington. Motstanderne spiller på nivå fem i England og eies av de to Hollywood-skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney.

Rapportene fra kampen er svært begrensede, men Twitter-kontoen RobRyanRed som lager podkaster om Wrexham melder Manchester United vant 4-1.

United fikk fart på maskineriet i den andre omgangen etter at det ble meldt at stillingen ved pause var 1-1.

Christian Eriksen scoret Uniteds mål før pause i sin uoffisielle debut i United-drakta.

Twitter-kontoen nevnt over melder at Alejandro Garnacho, Amad Diallo og Alex Telles scoret de tre resterende av Uniteds mål.

Lisandro Martínez fikk også sine første minutter i United-drakta etter å ha blitt offisielt presentert som United-spiller onsdag ettermiddag.

I tillegg var Raphael Varene også en av A-lagsspillerne som fikk minutter i beina etter å kun ha spilt 68 minutter med fotball så langt i sommer. Franskmannen spilte hele kampen. Det gjorde også midtbanespiller James Garner, ifølge Simon Jones i Daily Mail.

Kampen ble av MEN tirsdag regnet som en sjanse for ungguttene pluss noen av A-lagsspillerne til å få ekstra spilleminutter i beina før sesongen starter.

Daily Mail rapporterer om følgende startellever for United:

Kovar – Laird, Varane, Martinez, Telles – Iqbal, Garner, Eriksen – Chong, Hannibal, Garnacho.

Det rapporteres også at flere av de andre United-stjernene var til stede for å bivåne kampen. Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Marcus Rashford og Harry Maguire var blant førstelagsspillerne som ifølge rapportene så den private kampen.