Er han tidenes beste United-spiller?

HISTORISK TIRSDAG: Og selv om George Best er på bildet, er det han som er tegnet til høyre vi snakker om.

Jeg var nok rar da jeg var liten gutt.

Jeg husker at Summer of 69 med Bryan Adams var favorittsangen i en lang periode – selv om jeg kun hadde hørt en liten strofé.

Jeg husker også at da Colin Gibson dunket inn en scoring på 80-tallet, så satt jeg med beina i kors. Da neste kamp startet, satt jeg derfor også med beina i kors.

Og jeg husker at Duncan Edwards var favorittspilleren min i United. Selv om jeg aldri hadde sett ham spille. Hvorfor? Jeg hadde lest en bok, om Matt Busbys fantastiske lag og den tragiske flyulykken. Jeg husker jeg gråt da jeg leste. Og jeg husker at jeg alltid hadde Duncan Edwards på laget da jeg skrev inn spillerne mine på de aller første (dårlige) fotballmanager-spillene som fantes.

Jeg har fortsatt aldri sett Edwards i aksjon.

Men jeg er fascinert av at stort alle som har sett ham i aksjon, mener han er tidenes beste United-spiller, selv om han døde bare 22 år gammel.

Derfor – til dere som ikke aner hvem han er – her kan du lese historien om Duncan Edwards slik den står her inne på united.no. Rett og slett fordi alle United-fans bør ha full kontroll på hvem denne kjempen var.

Her er tidligere saker i historisk tirsdag:Jimmy Nicholl: – Jeg ble tvunget bort fra UnitedNorman Whiteside: – Alle bookmakerne tapte pengene sineTrevor Anderson: – United ble for stort for megJack Crompton: Uniteds ukjente manager