Her er den rosa bortedrakten!

2018 er året da Manchester United for første gang vil kle seg i rosa farger på fotballbanen.

Tirsdag ble den nye bortedrakten lansert – en drakt med hvite og rosa farger. MEN – vær oppmerksom på at drakten ikke vil være i salg riktig ennå.

Forhåndssalget på nett [alle utsalg] vil først starte den 13. september, mens salg over disk må vente i ytterligere en uke, til den 20. september. 

Dette medfører altså at Supporterklubben ikke vil kunne legge ut link til bestilling i nettbutikken før den 13. september, og heller ikke starte salg over disk før den 20.

Det siste gjelder altså i samtlige utsalg – bortsett fra i Uniteds Megastore og i adidas-butikken i Manchester. Ved disse utsalgene vil det bli anledning til å handle inn den nye bortedrakten over disk allerede fra den 13.

Annonseringen ble varslet i mandagens kampprogram i kveldsoppgjøret mot Tottenham.

Inspirert av Pink Final

Klubben gir lokalavisen Manchester Evening News æren for fargevalget, etter deres tidligere så velkjente «Football Pink Final», som var en kveldsavis med rosa papir – slik vi i dag blant annet kjenner norske VG Sporten.

Old Trafford-tilskuere var raske med å få tak i MENs kveldsutgave like etter lørdagskampene, hvor de fant all informasjon, fakta og statistikk om lørdagens ettermiddagskamper. Den rosa avisen ble avviklet i forkant av 2000/2001-sesongen.

P.S: I forbindelse med tirsdagens forhåndslansering vil drakten legges ut for salg i to dager – i dag [tirsdag 28.] og i morgen [onsdag 29.] Dette gjelder imidlertid KUN adidas-butikken i Manchester.