– Enkelte spillere gjemte seg

OPPDATERT: Romelu Lukaku mener det var noe som ikke stemte med enkelte lagkamerater mot Sevilla. I ettertid har han modert denne uttalelsen.

I motsetning til José Mourinho, som på sin pressekonferansen gjorde et ganske så billig poeng av at United har gått på lignende nederlag i Champions League tidligere, sa den 24 år gamle spissen det mange United-supportere ønsket å høre.

En ærlig erkjennelse av at det laget leverte i to ganger 90 minutter mot Sevilla rett og slett ikke holdt mål.

– Med den kvaliteten vi har i laget vårt, burde vi gått videre, men vi var ikke gode nok og fortjente det ikke, sa Lukaku til BT Sport etter 1-2-tapet tirsdag kveld.

– Det var noe som ikke stemte med noen av spillerne våre. Enkelte spillere gjemte seg. Det er utrolig skuffende, for jeg synes vi startet kampen bra, men så lot vi dem kontrollere kampen.

Med fem skuddforsøk var Lukaku definitivt ikke én av spillerne som gjemte seg mot Sevilla.

– Vi kom i de riktige posisjonene, men kvaliteten på den siste pasningen var ikke god nok. Det er vi klar over, men det er skuffende, for vi startet ganske bra, sa Lukaku.

Dessverre for 24-åringen blir hans 24 mål for sesongen stående som en parantes av et trøstemål på en ydmykende kveld.

Lørdag må Lukaku og United nok en gang bevise for fans og kritikere at de likevel er på rett vei når Brighton kommer på besøk i FA-cupen.

– Vi har god tropp, og vi er nødt til å slå tilbake etter dette så fort som mulig. Det er en viktig kamp for oss på lørdag, og vi vise fansen det de ønsker å se – å vinne kamper og spille underholdende fotball.

Modererer uttalelsen:

I etterkant av ovennevnte intervju, har Romelu Lukaku lagt ut en melding på Instagram. Her antyder han at uttalelsene han ga ikke var helt presise.

– Jeg ville aldri kritisere mine lagkamerater, skriver han, og legger til at det er helt normalt å gjemme ansiktet i garderoben etter opplevelser som den mot Sevilla.

– Resultatet er forferdelig, men vi er @manchesterunited og vil, med deres støtte, helt sikkert slå tilbake! En ny stor kamp står for døren, og nå må vi forberede oss til den.