Enkel seier for reservelaget

Fabio fikk 90 minutter, reservene fikk en ny seier og Michael Keane drar ikke på lån.

Brasilianske Fabio har ikke spilt for førstelaget siden november, men fortsatte comebacket sitt for reservelaget onsdag.

Det endte vellykket.

Brassen kom gjennom 90 minutter tilsynelatende uten problemer da Uniteds reservelag møtte Oldham i Manchester Senior Cup.

Dermed nærmer han seg nok også spilletid på A-laget.

Tre kjappe

United gjorde ellers kort prosess med Oldham, og avgjørelsen falt i en ti minutters periode like før pause. Da scoret Jesse Lingard, Will Keane og Davide Petrucci hvert sitt mål, og mer trengtes ikke.

United har dermed vunnet fem av fem kamper i Manchester Senior Cup – en turnering de er regjerende mestere i.

– Vi ville ikke stresse siden vi har et par store kamper foran oss. Det handlet om å holde ballen i laget, gjøre dem slitne og så score, sier Michael Keane til MUTV etter kampen.

Blir i United

Han la til at han ikke kommer til å reise på utlån denne sesongen.

– Jeg blir her ut sesongen. Jeg håper vi kan vinne reservelagsserien. Så får vi se hva som skjer neste sesong, om det blir noe utlån da, sier han.

PS. Uniteds nye spillere, Frederic Veseli, kunne ikke spille siden han hadde spilt i Manchester Senior Cup for City.

United stilte med følgende lag: Tomasz Kuszczak, Marnick Vermijl, Luke Giverin, Michele Fornasier, Michael Keane, Tom Thorpe, Reece Brown (Sean McGinty, 75.), Fabio, Will Keane (Rafael Leao, 54.), Davide Petrucci, Jesse Lingard (Alberto Massacci, 54.)

United – Oldham 3-0 slutt

*** Darren Fletcher er på sidelinjen for å hjelpe til. Fletcher har forresten bursdag i dag. Fyller 28 år.

1.min: Kampen er i gang.

2.min: Will Keane spilles fri alene med keeper med en gang, men avslutningen reddes til corner av keeper.

10.min: Som ventet handler det meste om United. United har hatt ballen det meste av tiden, men det har blitt med den ene tidligere sjansen til Will Keane.

14.min: Davide Petrucci skrur et frispark fra 20 meter like utenfor stolpen.

25.min: United fortsatt ikke klart å bryte ned Oldham-forsvaret.

32.min: Står det uavgjort ved full tid, går kampen rett til straffesparkkonkurranse.

34.min: Will Keane får igjen sjansen. Denne gangen fra kort hold, men skuddet blokkeres til corner.

35.min: 1-0: United kommer seg løs på høyrekanten, innlegget legges 45 grader tilbake og Lingard dunker den inn i hjørnet på direkten.

43.min: 2-0: Will Keane scorer. Jesse Lingard avanserer på venstrekanten, trekker inn før han dytter en gjennombruddspasning gjennom til Keane, som skyter på direkten i hjørnet. En herlig goalgetter-avslutning av Will Keane.

46.min: 3-0. Davide Petrucci. United rullet opp mot høyre, la inn, keeper fikk en hånd på ballen, men Petrucci satte returen i tomt bur.

47.min: PAUSE

46.min. Pausen ble kort, og 2. omgang ble satt i gang etter bare fem minutters pause.

54.min: Rafael Leao og Alberto Massacci inn for Will Keane og Jesse Lingard.

60.min: Uniteds nye spiller, Frederic Veseli, spiller ikke siden han har spilt i Manchester Senior Cup for City. Er nok med i neste seriekamp i stedet. Ellers har United full kontroll. Virker mest som om spørsmålet er hvor mye de står på for å score ytterligere mål.

70.min: Kvaliteten har falt noe nå, men det er ingen tvil om hvor seieren vil ende.

75.min: Sean McGinty kommer inn for Reece Brown for United.

96.min: Slutt. Oldham hadde nok fortjent et trøstemål etter 2. omgangen, men en grei seier for United selv om 2. omgangen ikke var av stor kvalitet.