– En misbrukt mulighet, men også et steg fremover

Med ni av tolv mulige poeng hittil i sesongen hadde United fått en fin start på sesongen under den nye manageren, Marc Skinner.

Samtidig var laget sjanseløse i det ene tapet, 1-6-kampen mot Chelsea.

Lørdag var det en mulighet til å vise at de kunne kjempe mot de største rivalene, mot City, men det ble en kamp med blandede følelser.

Med 2-2 fikk United nemlig poeng.

De holdt også City seks poeng bak seg på tabellen, men samtidig er det bare å innrømme at City var best 11 mot 11, og etter at de lysblå fikk en spiller utvist etter en drøy halvtime så klarte United egentlig ikke å utnytte overtallet på spesielt overbevisende vis.

De lot City ta ledelsen med 10 mann, og de lot også City utlikne etter at de selv hadde snudd kampen i løpet av tre små minutter i 2. omgang.

LES OGSÅ: United misbrukte muligheten de fikk etter «Keane-takling»

– Det var en misbrukt mulighet med tanke på de tre poengene, men det var et steg fremover med tanke på mentalitet og denne opplevelsen sammen, sier trener Marc Skinner.

– Jeg ser steg i riktig retning i hver eneste kamp.

– Men selvsagt – hvis du leder i en eller annen del av av en kamp så ønsker man også å vinne den kampen. Vi tillot dem å få den 2-2-utlikningen. Sånn sett var det litt skuffelse. Jeg må likevel understreke at dette laget vokser sammen, og det er det vi skal gjøre.

skinenr23

– Totalt sett altså noe skuffelse, men også mye positivt ved å slå tilbake og at vi satte oss i den posisjonen vi var i (2-1-ledelse), fortsatte United-manageren.

– Så handler det om å lære. Vi vil jo ikke spille uavgjort, vi vil vinne, men hvis vi lærer av dette til neste gang – hva er det da vi egentlig klager over nå?

Skinner roste også Barmy Army, United-fansen.

– De er briljante. Spør meg gjerne om dem hver eneste gang. Av og til vil vi også være rustne, og da er det de som får oss gjennom det. De gir oss energi, sier United-manageren.

På den andre trenerbenken var det også litt skuffelse.

– Ja, vi er litt skuffet over at vi ikke vant. Vi hadde trolig det meste av spillet og de beste spillerne da det var 11 spillere for begge lag på banen, og scoret begge målene våre med 10 spillere. Vi viste strålende holdninger på bortebane foran høylytte tilskuere, sa City-manager Gareth Taylor.

– Det var spesielt skuffende da vi lå under og lå an til null poeng, men å komme tilbake viser alt hva spillergruppen min handler om for tiden. Jeg er overlykkelig over det, siden man ikke forventer at et lag skal slå tilbake med 10 spillere i en slik situasjon, sa han.

Har du også lest dette?