Disse spillerene reiser på landslagsoppdrag

Landslagspause er noe som bare finnes for supporterne, mens kampbelastningen for spillerne fortsetter å være høy. United har totalt 18 spillere (inkludert spillere på utlån) på landslagsoppdrag, fordelt på elleve land.

Under kan du se en oversikt over alle United-spillere som skal representere landet sitt de kommende ukene, enten i tellende kamper eller vennskapskamper. 

Nederst i saken finner du også en oversikt over når kampene hvor United-spillere er involvert spilles. 

Argentina

Lisandro Martinez skal representere landet sitt når de skal møte Panama og Curaçao. Begge vennskapskampene spilles i Argentina og dette blir første gang de nybakte verdensmestrene representerer landet sitt etter bragden i Qatar.

Alejandro Garnacho er skadet og er ikke med i troppen.

Manchester United v Newcastle United - Carabao Cup Final
VERDENSMESTER: Lisandro Martinez skal for første gang spille på Argentinsk jord etter at han ble verdensmester i Qatar.

Østerrike

Marcel Sabitzer ble nylig den første østerrikeren til å score for United, da han satte inn den viktig 2-1-scoringen på Old Trafford mot Fulham i helgen. Nå skal han representere en tidligere United-manager, nemlig Ralf Rangnick. De møter Aserbajdsjan og Estland i sine to kamper i EM-kvalifiseringen.

Brasil

Casemiro & Antony har begge vært viktige bidragsytere for Erik ten Hag denne sesongen og Brasils landslagstrener Ramon Menezes vet også å sette pris på United-duoen. En annen United-spiller som også er med er Alex Telles som for øyeblikket er på lån hos Uniteds kommende Europa League-motstander Sevilla.

England

Ikke overraskende så er Luke Shaw & Harry Maguire tatt ut i Gareth Southgates tropp. Marcus Rashford blir igjen i Manchester for å bli helt skadefri når England sikter mot gode resultater mot tøff motstand i Italia og Ukraina.

England v France: Quarter Final - FIFA World Cup Qatar 2022
DUO: Både Shaw og Maguire blir etter alt å dømme å se på banen for England i løpet av landslagsoppdraget.

Elfenbenkysten

To utlånsspillere i Amad Diallo & Eric Bailly skal i aksjon for landet sitt. Førstnevnte har vist svært god form for Sunderland i Championship og har blitt belønnet med plass i troppen. Elfenbenkysten har mulighet til å sikre seg plass i neste års Afrika-mesterskap dersom de vinner begge sine kamper i dobbeltoppgjøret mot Komorene.

Nederland

Tyrell Malacia & Wout Weghorst skal representere VMs kvartfinalist i et toppoppgjør mot Frankrike i Paris og senere mot Gibraltar. Begge kampene er en del av EM-kvalifiseringen.

Portugal

Diogo Dalot & Bruno Fernandes ble begge valgt i Roberto Matinez sin første landslagstropp. Det er Lichtenstein og Luxemburg som skal prøve å hindre portugiserne i å stikke av med alle seks poengene og dermed få en pangstart på EM-kvalifiseringen.

Manchester United v Everton: Emirates FA Cup Third Round
DIOGO DALOT: Har, sammen med Bruno Fernandes, vært fast inventar i den portugisiske troppen de siste årene.

Skottland

Scott McTominay begynte sesongen svært godt i United, men så har det blitt mindre og mindre spilletid på skotten. Han håper nok å få muligheten til å levere gode prestasjoner i kampene mot Kypros og Spania og dermed overbevise Ten Hag om å gi han enda mer tillit også på klubblaget.

Sverige

Anthony Elanga & Victor Lindelöf er begge tatt ut i Janne Andersson tropp til Sveriges to første kvalifiseringskamper. Det er verdt å nevne at tidligere United-spiller Zlatan Ibrahimovich også er tatt ut i troppen. Sverige møter Belgia og Aserbajdsjan.

Tunisia

Hannibal Mejbri har gjort sakene sine bra i sine 34 kamper for Birmingham denne sesongen, og ønsker nok å bygge videre på den gode formen dersom han får muligheten i hjemme- og bortekampene mot Libya.

Uruguay

Facundo Pellistri. Kantspilleren har vist gode takter for United i innhoppene sine, og fikk også sin første kamp fra start i bortekampen mot Betis. Uruguay møter Japan og Sør-Korea i vennskapskamper.

pellistri160323
GODE TAKTER: Pellistri har hatt flere friske innhopp i den røde trøyen.
Oversikt over kamper som involverer United-spillere.

Torsdag 23. mars 

Portugal – Liechtenstein (20:45)
Italia – England (20:45)

Fredag 24. mars

Argentina – Panama (01:00)
Japan – Uruguay (11:30)
Elfenbenkysten – Komorene (17:00)
Frankrike – Nederland (20:45)
Østerrike – Aserbajdsjan (20:45)
Sverige – Belgia (20:45)
Tunisia – Libya (21:30)

Lørdag 25. mars 

Skottland – Kypros (15:00)
Marokko – Brasil (23:00)

Søndag 26. mars

England – Ukraina (18:00)
Luxemburg – Portugal (20:45)

Mandag 27. mars

Nederland – Gibraltar (20:45)
Østerrike – Estland (20:45)
Sverige v Aserbajdsjan (20:45)

Tirsdag 28. mars

Argentina – Curaçao (01:00)
Sør-Korea – Uruguay (13:00)
Skottland – Spania (20:45)
Komorene – Elfenbenkysten (22:00)
Libya – Tunisia (22:00)