Syk Diallo, skadet Hannibal, men disse to herjet videre

Alle som drømte om å se Amad Diallo ble skuffet før avspark i fredagens U23-kamp mellom United og Arsenal. Han stod nemlig over grunnet sykdom.

Alle som ønsket å se Hannibal Mejbri ble skuffet da han måtte forlate banen med en skadet skulder allerede etter 23 minutter.

Men det herlige med Uniteds U23-lag nå er at det er flere som tar ansvar, det er flere som herjer.

Det var imidlertid Hannibal som skaffet United et perfekt utgangspunkt fredag. Han gikk på et godt løp i bakrom, brukte kroppen for å få kontroll og holde unna Arsenal-stopperen, satte fart mot mål og ble så tatt i feltet.

Dermed rødt kort og straffe etter bare åtte minutter.

SKAFFET STRAFFE: Men Hannibal Mejbri måtte ut med skade mot Arsenal.

Joe Hugill tok straffen, men keeper reddet.

Likevel var det nå klar fordel United med elleve mot ti i 82 minutter.

Etter 22 minutter kom det første målet.

Shola Shoretire, supertalentet som akkurat fylte 17 år, men er tatt opp i førstelagstroppen, fant Hugill på venstresiden inne i feltet. Han la tversover og høyreback Harvey Neville plasserte ballen i mål.

Se Uniteds 1-0-mål:

Arsenal skapte et par målsjanser tidlig i 2. omgang, men ellers ble det bare mer og mer United, og det var bare et tidsspørsmål før 2-0 kom.

Det kom etter 59 minutter.

Shoretire var igjen tredje sist, spilte til Alvaro Fernandes som kom på overlap på venstresiden inne i feltet. Han la inn, og Hugill fikk tuppet ballen i mål akkurat før forsvareren fikk klarert på første stolpe. Et ekte toppscorermål.

17 år gamle Hugills 10. mål på totalt 17 U23-kamper.

Han er nå toppscorer i Premier League 2, selv om han bare har startet seks kamper. Totalt denne sesongen, for U18 og U23, har han 16 mål på 12 kamper.

Like gamle Shoretire hadde nå vært tredje sist på to mål og også skutt et frispark direkte i tverrligger.

To minutter før full tid ble han så tatt i feltet. Denne gangen tok han selv straffen, og dermed kunne han sette punktum med 3-0.

Dermed står U23-gutta med 6-3, 6-4 og 3-0 på de tre siste kampene, og denne gangen var det altså uten Diallo og med Mejbri ut med skade tidlig.

Det kunne også blitt mye mer, da det smalt i stolpene bak Arsenals keeper flere ganger, i tillegg til at United altså misbrukte et straffespark.

Her kan du se alle resultater, kampreferat og terminliste for U23-laget.

Det er gøy å se på førstelaget for tiden, men det finnes veldig mye verre her i livet enn å sette seg ned å se på disse talentene utfolde seg.

U23: Man. United 3-0 (1-0) Arsenal

Premier League 2
Leigh Sports Village

Mål: 1-0 Neville (Hugill, 22), 2-0 Hugill (Fernandez, 59), 3-0 Shoretire (str. 89)

United: Matej Kovar; Harvey Neville, Ethan Galbraith G, Reece Devine, Alvaro Fernandez; Charlie McCann G, Mark Helm; Connor Stanley, Shola Shoretire, Hannibal Mejbri (Björn Hardley, 23); Joe Hugill.
Uben.innb.: Ondrej Mastny, Martin Svidersky

Slik var kampen live:

8.min: Hannibal spilt gjennom med en flott langpasning. Brukte kroppen sin for å holde unna stopperen, satte fart og ble så tatt inne i feltet. Straffe og rødt kort. United skal spille 82 minutter med én mann mer.

9. min: Straffsparket til Joe Hugill reddet!

15.min: Mejbri nede for telling. Fikk en Arsenal-spiller over seg, og har tydelige smerter i skulderen. Spiller videre, men tydelig hemmet. United-benken er imidlertid tynn, så forsøker å spille videre.

22.min: MÅL! Shoretire med fint gjennomspill til Hugill på kanten av 16-meteren. Han sendte tversover, og der dukket back Neville opp og scoret.

23.min: Mejbri ut. Hardley inn. Det er 18-åringens debut på U23-laget.

36.min: Oi, oi, oi. Shoretire lagt ned på 20 meter. Tok selv frisparket, og plasserte det i kryss-tverrliggeren og ut. Nesten. Igjen flott av den spennende 17-åringen.

48.min: U23-gutta slipper med skrekken to ganger. Først Kovar med en herlig redning. Så corner, innlegg, upresset heading et par meter utenfor fra Arsenal.

50.min: Neville nesten tomålsscorer. La inn fra høyre, og innlegget spratt oppå tverrligger og ut.

56.min: Gigantisk United-sjanse. Stanley alene med keeper, avslutning via keeper, tverrligger ned og ut. Uheldig.

59.min: MÅL. 2-0 Joe Hugill. Fernandes løs på venstrekanten inne i feltet, fikk ballen, slo tversover og der dukket målsniken Hugill opp rett foran forsvarer og fikk pirket ballen forbi keeper og så vidt over mållinja. Et ekte toppscorer-mål. Shoretire tredje sist.

64.min: Stor sjanse for Charlie McCann, men traff en forsvarsspiller.

89.min: MÅL. Shoretire. Det har vært enveiskjøring, mange store United-sjanser og til slutt ble Shoretire tatt i feltet. Ny straffe, og 17-åringen gjorde ingen feil.