Dette skrev Solskjær i kampprogrammet

Før United – Huddersfield.

Ole Gunnar Solskjær skrev følgende hilsen til fansen i kampprogrammet United Review.

– Jeg vil begynne med å understreke hvor stort jeg synes det er å komme tilbake til Old Trafford. Det føles som om jeg er kommet hjem. Fra øyeblikket jeg fant ut at jeg fikk denne rollen så er det denne dagen jeg virkelig har sett frem til. Å kunne tusle ut på Old Trafford betyr så mye for meg, og jeg vil takke alle for at dere får meg til å føle meg så velkommen.

Etter dagens kamp mot Huddersfield så vil vi være halvveis gjennom ligasesongen, og jeg forstår godt hvilken oppgave som ligger foran oss. Vi har mye arbeide foran oss for å få klubben tilbake der vi ønsker å være.

Resultatene må forbedres, men vi må også minne folk på hva det er United handler om. Vi må vise alle hvem vi faktisk er.

Denne klubben handler om underholdning og spenning, om å gi unge spillere sjansen. Spillerne har vist at de har holdningene om å aldri gi seg, som klubben også alltid har hatt. Det er også mye talent i stallen, og nå har de muligheten til å vise det. De kan vise alle hvorfor de spiller for denne klubben.

Det er det jeg ønsker at Old Trafford får se i dag.

Det har vært en vanskelig sesong til nå, selvsagt, men fansen har vært utrolig hele veien. Det er også sånn jeg husker fansen fra da jeg var her forrige gang – både hjemme og borte. Spillerne vet at de kan stole på deres støtte. Nå er det på tide at vi gir noe tilbake.

Det er mange kamper igjen av sesongen, og det er faktisk mye å være optimistisk for. Vi skal forsøke å tette luka fremover i ligaen, vi har FA-cupen og så er det selvsagt de spennende kampene mot Paris St. Germain i Champions League.

Det er altså store utfordringer i resten av sesongen, men dette er en klubb som hever seg etter utfordringene. Det er en klubb som ser frem til utfordringene. Det kommer til å kreve hardt arbeid fra alle i klubben, men det kan gå og det er stas å være involvert.