– Dette er det hardeste vi har jobbet denne sesongen

Marcus Rashford ble den store helten mot Tottenham og tidligere manager United-manager José Mourinho. Etter kampen kunne han fortelle at laget virkelig kjempet for poengene.

Manchester United tok en etterlengtet trepoenger i ligaen etter to scoringer fra Marcus Rashford.

Ikke overraskende ble han kåret til banens beste spiller, og etter kampen la han ikke skjul på at det var en tøff affære mot Tottenham.

– Dette er det hardeste vi har vært nødt til å jobbe for å få et resultat denne sesongen, og vi ønsket å vise at vi kan spille bra mot topplagene. Vi vet at vi også må levere mot de andre lagene, men kamp for kamp prøver vi å forberede oss, sier Rashford til MUTV.

– Vi hadde en del skudd på mål og keeperen deres vartet opp med en del gode redninger, men det er slik fotball er. Noen ganger går det, og noen ganger går det ikke, sier tomålsscoreren på vegne av Paulo Gazzaniga som måtte plukke opp to baller fra nettet.

NUMMER TO: Da Rashford på kjølig vis satte sin andre scoring mot Tottenham avgjorde han kampen.

Rashford har syv mål på ti kamper på Old Trafford denne sesongen, og 22-åringen nyter livet som fotballspiller om dagen.

– Det er gode tider for meg nå, og da er det ekstra morsomt å spille foran egne supportere. Laget må fortsette å jobbe på, og jeg må fortsette å score for laget. 

Dommer Paul Tierney pekte tidlig på straffemerket da Rashford ble felt av Moussa Sissoko på det som ble det avgjørende målet.

Straffen ble sjekket av VAR, og i over to minutter måtte Rashford stå og vente ved krittmerket. Det vippet ham heldigvis ikke av pinnen.

– Man prøver å forholde seg rolig, men det er klart at nå som VAR er en del av spillet hender det at man må vente lenge. Til slutt gjelder det bare å sette ballen i nettet.