– Dette blir min siste klubb i Europa

Bastian Schweinsteiger har ingen planer om å dra.

Bastian Schweinsteiger har blitt koblet vekk fra Manchester United i hele sommer, og de siste ryktene i britiske medier antyder at spilleren er tilbudt til klubber for en pris på i overkant av to millioner pund.

På en pressekonferanse nylig antydet Mourinho at han ville kvitte seg med spilleren.

– Hva som skjer? Det samme som skjer i alle klubber over hele verden. Manageren bestemmer seg for en tropp og velger et visst antall spillere. Sånn er det, sa Mourinho.

Onsdag valgte imidlertid spilleren selv å gå ut på Twitter og avkrefte at han er på vei vekk, ihvertfall til andre klubber i Europa.

– «Manchester United blir min siste klubb i Europa. Jeg respekterer andre klubber, men Manchester United var den eneste som kunne få meg til å forlate Bayern München. Jeg vil være klar hvis laget trenger meg. Det er alt jeg kan si om den nåværende situasjonen. Jeg vil takke fansen for deres støtte de siste ukene», skriver han.

United har fått seg et luksusproblem på midtbanen etter at de signerte Paul Pogba og Henrikh Mkhitaryan. Ekstra stort har luksusproblemet blitt etter at både Marouane Fellaini og Ander Herrera har imponert stort så langt.

Bak dem venter Michael Carrick, og i tillegg har Wayne Rooney med hell løst den sentrale midtbanerollen for det engelske landslaget.

Foreløpig har ikke Schweinsteiger vært invovlert i Uniteds tre første tellende kamper.