– Det blir et rotterace

Sir Alex Ferguson tror at tittelkampen kommer til å bli et skikkelig rotterace mellom hans eget Manchester United, Arsene Wengers Arsenal og ikke minst Avram Grants Chelsea.

Manchester United troner i skrivende stund øverst på tabellen, tre poeng klar av Arsenal, etter gårsdagens Ronaldo-forestilling på Old Trafford.

Chelsea var også i aksjon i går kveld. Blåtrøyene gjestet White Hart Lane i håp om å komme á poeng med Arsenal, men den gang ei. Etter en skikkelig målfest var 4-4 og poengdeling de harde fakta for et titteljagende Chelsea-lag.

Det er da altså bare usle fem poeng som skiller de tre topplagene med åtte kamper igjen å spille, og Ferguson har bedt mannskapet sitt om å være fullstendig fokusert foran den siste og avgjørende fasen i ligaen.

"Det viktige for oss var at vi hadde muligheten til å gå tre poeng klar av Arsenal, og tok den. Vi kjemper ansikt mot ansikt nå, og jeg tror det kommer til å bli et skikkelig rotterace. Chelsea kommer til å dra fordel av å ha både oss og Arsenal hjemme på Stamford Bridge," sier Sir Alex Ferguson.

"Vi leder med tre poeng nå. Det er ingen stor ledelse, men det er likefullt en ledelse."

"Det er åtte kamper igjen nå. Det laget som spiller med best samhandling kommer til å løfte troféet i mai," avslutter vår skotske venn.

Kilde: Sky Sports