Feiret målet ved å juble mot himmelen

Daniel James mintes nok sin avdøde far etter seieren, men erkjenner at Milan-kampen ikke ble helt som ønsket.

En ting har kjennetegnet United i sommer – et mye mer aggressivt og høyere press enn vi har sett tidligere.

Mot Milan forsvant imidlertid det i større perioder, spesielt etter at United tok ledelsen og frem til Milan ledet – og Ole Gunnar Solskjær gjorde flere bytter med en snau halvtime igjen å spille.

– Vi har vist en annerledes stil med et høyere press. Akkurat det ble litt tøffere i dag, og Chelsea blir en ny test for oss om en uke. Vi skal imidlertid være klare. Vi har vist hva vi kan i sommer, vi har seks av seks seirer, sa Daniel James til MUTV etter kampen.

– Milan var gode. De senket tempoet, men spilte bra fotball. Vi viste imidlertid holdninger ved å slå tilbake.

Han skrøt igjen av lagkameratene – og ble selvsagt også spurt om hvordan det var å bli «matchvinner» i Wales – siden han jo er walisisk landslagsspiller.

– Det er strålende, svarte han.

Det virket også som om han sendte noen tanker til sin nylig avdøde far etter straffescoringen. Feiringen var nemlig som bildet i saken her viser – to fingre som pekte mot himmelen. James’ far døde nemlig mens samtalene med United foregikk.

Like etter at det skjedd la James ut en rørende hilsen til faren sin i sosiale medier.

Ole Gunnar Solskjær sa etter kampen at han var imponert av waliseren.

– Han er klar. Han har gått rett inn i gruppa både som spiller og menneske. Han har vært en glede å jobbe med, og det var ikke slik at jeg ga ham den siste straffen i denne kampen. Jeg tror at han ønsket den selv. Det er et godt tegn.