– Det var ikke en test for Luke. Det var en mulighet

REAKSJONER: José Mourinho var fornøyd med Luke Shaws prestasjon mot CSKA Moskva.

Engelskmannen fikk sin første kamp fra start på 219 (!) dager, og var frisk på vingbacken gjennom store deler av kampen.

Såpass bra at United.no ga 22-åringen en syver på børsen.

– Starter sin første kamp for Mourinho siden begynnelsen av april og griper sjansen. Offensiv i hodet og fart i beina. Nær drømmescoring på volley i første omgang og også flere defensive involveringer med positivt fortegn. Kanskje er det likevel håp for supporteryndlingen? spør Eivind Brennhovd Holth.

Hva synes du? Ta debatten i kommentarfeltet!

LES HELE BØRSEN HER: Shaw grep sjansen (+)

 Han har ventet lenge

Også Mourinho hadde noen lovord om mannen han har kritisert offentlig ved en rekke anledninger.

– Han har ventet lenge på denne muligheten. Jeg gjorde noen endringer på laget etter pause, men jeg byttet ikke ut Luke. Han klarte å gjennomføre 90 minutter (Selv om han fikk krampe, journ.anm.).  Jeg sa det ikke var en test for ham. Det var en mulighet, understreker Mourinho.

– Hvis jeg skal være ærlig, er jeg fornøyd med prestasjonen hans. Han var veldig god offensivt, og leverte varene. Det er ikke lett å gi en spiller muligheten i kamper hvor vi trenger resultater. Jeg ville gjøre endringer, men Luke gjennomførte, og jeg sa det var en mulighet for ham til å øke nivået, tilføyer manageren, og sikter trolig til engelskmannens fysiske kapasitet, som han tidligere har kritisiert.

– Og den eneste grunnen til at Sergio Romero er på benken nesten hele denne sesongen er fordi vi har David de Gea, sier portugiseren. 

Akkurat den kan vi ikke argumentere imot!

(Saken fortsetter under bildet)

TOK VARE PÅ MULIGHETEN: Han har blitt avskrevet i United, men tirsdag kveld viste Luke Shaw seg frem fra en svært god side.

 Best jeg holder kjeft

Med avansementet i boks kan Mourinho så smått begynne å tenke på åttendedelsfinalene.

– Jeg er ikke den heldigste når det kommer til trekninger. Jeg tror det er best jeg bare holder kjeft og glemmer det, siden vi ikke spiller før i februar uansett. Før det må vi konsentrere oss om de engelske turneringene. Jeg synes ikke det spiller noen rolle hvem vi møter. 

– Jeg tror ikke noen lag kommer til å hoppe i ren glede hvis de trekker oss for å si det sånn, sier Mourinho. 

LES OGSÅ: 40 strake hjemmekamper uten tap

Glad spissene scoret

United-manageren synes spillerne leverte en god prestasjon mot CSKA.

– Jeg var ikke lei meg i pausen, siden jeg syntes vi hadde spilt bra. Gutta viste profesjonalitet. 

Han var også glad for at det var nettopp Romelu Lukaku og Marcus Rashford som avgjorde oppgjøret for vertene.

– Hvis jeg kunne valgt målscorere, ville jeg alltid valgt spissene. Selvtilliten deres avhenger av mål noen ganger. Lukaku jobber jo vanvittig bra for laget hver eneste kamp, og det var viktig for Rashford med mål også, sier José Mourinho.

Her kan du se den umiddelbare reaksjonen til ansvarlig redaktør Dag Langerød.

Ansvarlig redaktør etter United – CSKA 2-1

– En bra kveld for United, en fortjent seier, vi fikk hvilt noen spillere og tok ut noen andre, men hvem av de som spilte kan ha håp om å spille mot City, er blant tingene ansvarlig redaktør snakker om i sine kjappe video-tanker etter 2-1-seieren.

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Tuesday, December 5, 2017