– Det som har blitt skrevet er ikke sant

Bruno Fernandes slår kraftig tilbake mot ryktene om at han skal ha røket uklar med både manager Ole Gunnar Solskjær og lagkamerater i pausen av Tottenham-kampen.

Bruno Fernandes og Portugal vant 3-0 mot Victor Lindelöfs Sverige i Nations League onsdag kveld.

Etter kampen var imidlertid Uniteds portugisiske midtbanestjerne mer opptatt av å slå tilbake mot ryktene som verserte etter braktapet mot Tottenham.

– Det er rett og slett ikke sant

Flere medier skrev at Fernandes skal ha vært rasende på blant andre Harry Maguire og at Ole Gunnar Solskjær valgte å bytte ut portugiseren i pausen for opptrinnet i garderoben.

– Det har vært mange spekulasjoner om det. Det som har blitt skrevet er rett og slett ikke sant, sier Fernandes til Sport TV etter landskampen mot Sverige.

OPPGITT: Bruno Fernandes sier ryktene i kjølvannet av 1-6-tapet mot Tottenham er oppsinn og sier samholdet i Unted-troppen er godt.

Fernandes forklarer at han hadde en diskusjon med kun én lagkamerat, og det skal ha vært Victor Lindelöf. Portugiseren mener ryktene kun har til formål å forsøke å splitte spillergruppen. 

– Jeg ble tatt av til pause, det stemmer, men det var en taktisk avgjørelse. Treneren fortalte meg at kampen nesten var over (på stillingen 1-4, red. anm), og at det var mange kamper som ventet oss. Jeg var ikke glad for å bli byttet ut, men sa ingenting som kunne skade spillergruppen, slår Fernandes fast.

Uten portugiseren på banen, slapp United in ytterligere to mål og tapte 1-6 mot José Mourinhos mannskap.

– Vi er klare for å slå tilbake

Bruno Fernandes tilbakeviser også på det sterkeste at han har hatt noen opprivende krangel med Solskjær i pausen av Tottenham-kampen.

TILLIT: Bruno Fernandes sier han er takknemlig for den tilliten Ole Gunnar Solskjær har vist ham og avviser blankt at det skal ha vært noen uoverensstemmelser mellom de to etter Tottenham-kampen.

– Jeg er takknemlig overfor en trener som tok sjansen på meg og taktikken hans er perfekt for meg, sier Fernandes som også kom med en klar formaning til media:

– Ikke bruk mitt navn, mine medspilleres navn eller treneren til å gi inntrykk av at det er problemer i Manchester United, fordi atmosfæren er god og vi er klare til å gi svar på tiltale i den neste kampen, sier Fernandes.