– Det får meg til å lure på om jeg drømmer eller om det er virkelighet

Odion Ighalo er glad for å ha forlenget oppholdet i Manchester United.

Mandag kom bekreftelsen: Odion Ighalo fortsetter i Manchester United.

Låneavtalen med nigerianeren har blitt forlenget til 31. januar 2021 – og kanskje får han sjansen til å vinne noe med favorittklubben.

– Jeg er veldig glad. Det er en drøm for meg å være her. Jeg gleder meg, og er klar til innsats, sa Ighalo i tirsdagens MUTV-gruppechat.

– De siste dagene har vært vanskelige siden det har vært snakk om ulike ting rundt det, men nå er jeg veldig glad, så jeg må konsentrere meg fullt og helt. Jeg er her til slutten av januar, så det er bra for meg.

– Jeg bestemte meg for at jeg ønsket å bli værende, og jeg er glad [for at det ble slik]. Siden den første dagen jeg kom hit gjorde jeg det klart at jeg ønsket å gjøre hva enn som skulle til for å kunne fortsette det arbeidet. Det var veldig vanskelig, og det var noen samtaler, men jeg er glad for at de til slutt ble enige, og fikk alt i boks. Alt er offisielt nå.

– Jeg sender en takk til Shanghai-presidenten og direktøren for støtten, for de vet at det er dette jeg ønsket. Så jeg takker dem, og jeg er glad for at dette har skjedd. De ønsker meg alt det beste også.

FORNØYD: Odion Ighalo.

– Som jeg har sagt har jeg støttet denne klubben siden jeg var ung, og å spille for den er en drøm. Nå er det enda klarere siden jeg har forlenget lånet mitt, og jeg er forpliktet siden jeg vet med meg selv at jeg er her til slutten av januar. Jeg ønsker bare å jobbe hardt og å nyte det, støtte laget og å gjøre hva jeg kan for å få oss høyere og høyere. 

Ighalo gir uttrykk for sin entusiasme over hvordan hele klubben fungerer.

– Når du er på innsiden så vet du at du spiller for en av de største lagene i verden. Alt ser annerledes ut på innsiden. Måten de tar vare på deg, måten de ansatte jobber på her, alt. Unggutta og hvordan de jobber – de vokser og modner og kommer inn på laget – og spesielt gjestfriheten siden de sørger for at alt er 100% ok. De sjekker til og med når du er hjemme om du føler deg ok, eller om du trenger noe.

– Det er annerledes enn hvor jeg kommer fra, og hvor jeg har vært tidligere. Det er noe jeg aldri har sett tidligere, og det får meg til å lure på om jeg drømmer eller om det er virkelighet.

ODION OG SJEFEN: Her etter Derby-kampen, hvor Ighalo scoret to mål.