– Det er som å bruke en Nokia 3310 i smarttelefonens æra

– De er et varemerke som er bedre egnet til å selge drakter og øke følgerantallet på sosiale medier, enn å gjøre sånne kjedelige ting som å bygge et fotballag slik man gjorde på 1900-tallet, skriver en av journalistene.

Det som går igjen hos journalistene i England etter 0-0-kampen på Molineux. Sergio Romero og Brandon Williams får rikelig med ros, mens lagets prestasjon som helhet ikke var like imponerende.

Føles som seier

Samuel Luckhurst 
Manchester Evening News

Et uavgjortresultat som føles som en seier, det er litt som en godkjent reprise – selv om Manchester United endelig dro fra Molineux med et positivt resultat – på fjerde forsøk.

For første gang siden januar 2015 gikk Manchester United av banen i en nasjonal turnering uten å treffe målet én gang.

Det er merkelige tider når et 0-0-resultat representerer progresjon for Manchester United. En ny kamp mot Wolves, i midtuken, er ikke en gitt seier. Ulvene er nå ubeseiret i fire strake kamper mot United.

TREKKES FREM: Tahith Chong, sammen med Brandon Williams, imponerte Samuel Luckhurst på Molineux Stadium på lørdag.

Bare tre av spillerne som spilte mot Wolves i sesongens andre kamp startet på lørdag, og det er tydelig at kampen mot Manchester City i ligacupen har blitt prioritert.

MENs børs:

SYV: Romero, Lindelöf, Maguire, Williams.
SEKS: Young, Matic, Chong, Mata, Fred.
FEM: Pereira, James, Greenwood, Rashford.
FIRE: Dalot.

VÅR BØRS: Maguires revansje

Ingen vil se omkampen

Paul Hirst
The Times

Manchester United og Wolverhampton satte opp en omkamp som ingen av lagene ville ha, og etter å ha sett den første kampen er det nok ingen som vil se omkampen heller.

Manchester Uniteds roterte lag klarte ikke å skrape frem en eneste avslutning på mål – men det skal sies at de hadde et skudd i tverrliggeren – og det var på grunn av en kvikk Sergio Romero at de kom unna med et uavgjortresultat.

GOD: Sergio Romero fortsetter å legge «nuller» til sin allerede gode statistikk.

Romero har holdt nullen 33 ganger fordelt på 52 kamper for Manchester United, men bruker likevel majoriteten av tiden sin på å varme benken. Romeros lagkamerater lenger frem i banen har ikke vært like bortskjemt med hvile den siste tiden.

Harry Maguire har spilt 968 minutter i løpet av de siste 35 dagene, Daniel James har startet åtte kamper den samme perioden. Mason Greenwood, som ble 18 år forrige måned, har spilt åtte kamper de siste 31 dagene.

SOLSKJÆR: – Jeg syns det var straffe

Kaster seg inn som en tiger

Alex Richards 
The Mirror

Wolverhampton tok nesten ledelsen etter ti minutter, men Matt Dohertys upressede volley ble på briljant vis reddet av andrekeeper Sergio Romero.

Dette var Tahith Chongs første start for førstelaget siden november, og før kampen på Molineux sto han med 248 minutter førstelagsfotball i alle turneringer denne sesongen.

Det var noen gode ballberøringer og han var oppofrende i den defensive jobben, men det var fortsatt en oppvisning som viser ham som en lettvekter med liten vilje til å passere en motstander for å få noe til å skje.

TIGEREN: Brandon Williams får nok en gang ros for kampen mot Wolverhampton.

Dette var igjen en imponerende kamp fra Brandon Williams, som møtte Adama Traore. Posisjoneringen er trygg, han kaster seg inn i taklinger som en tiger, og han er god med ball i angrep. Han gjorde veldig lite feil. Man kan undre om ikke 19-åringen presser Luke Shaws startplass på venstrebacken.

LES OGSÅ: Solskjær svarer på nye Pogba-spekulasjoner

Som å bruke en Nokia 3310

Jonathan Wilson
The Guardian

«Dere er ikke berømte lenger» sang hjemmesupporterne til Manchester United. Det er ikke sant. United er fortsatt berømte, men ikke for de samme tingene som før.

En gang i tiden ville Wolves fryktet Manchester United, men ikke nå lenger. Hvis ikke United får en tidlig scoringer og kan kontre resten av kampen, ser de sjelden ut til å kjøre over noen motstandere.

En gang i tiden brukte United røde drakter som i over hundre år symboliserte lidenskap, angrepsvilje og en klubb som trodde på det å gjøre ting på den rette måten.

På Molineux var de ikledd sorte drakter med oransje detaljer, fordi de er et varemerke som er bedre egnet til å selge drakter og øke følgerantallet på sosiale medier enn å gjøre sånne kjedelige ting som å bygge et fotballag slik man gjorde på 1900-tallet.

Lagoppstillingen bar preg av å beskytte spillere som Marcus Rashford og Aaron Wan-Bissaka, men førstnevnte måtte inn med 21 minutter igjen på klokken.

BESKYTTET: Marcus Rashford ble hvilt mot Wolves, men Solskjær så seg nødt til å sette spissen på i andreomgang.

Fred ble hvilt, og med Paul Pogba og Scott McTominay på skadelisten, var det Nemanja Matic og Juan Mata som startet på midten for United. Det var nok en duo Chelsea kunne stilt med hell i starten av det forrige tiåret (selv om de ikke overlappet hverandre), men her føltes det litt som å bruke en Nokia 3310 i smarttelefonens æra.

LES OGSÅ: (+) – Det har varit ett genomgående problem under många år