Solskjær svarer på nye Pogba-spekulasjoner

Det stopper aldri å svirre rundt Paul Pogba.

Lørdag kveld ble det spilt nok en kamp uten Paul Pogba. Det er ikke uvanlig at det er litt styr rundt franskmannen, og den siste uken har agenten hans slengt med leppa, Solskjær har røpet at «Paul Pogbas folk» er med på medisinske avgjørelser, før manageren måtte oppklare hva han mente med «Pogbas folk».

Etter kampen mot Wolverhampton møtte United-manageren til pressekonferanse, og ingen pressekonferanse uten noen spørsmål om Uniteds franske midtbanespiller.

Nordmannen blir konfrontert med spekulasjonene om at «Paul Pogbas folk» ønsket en operasjon slik at spilleren fikk mer pause og med det unngår å risikere spill i EM 2020 for Frankrike.

– Vi vil ikke risikere at noen spiller blir verre, eller at deres helsetilstand bli risikert av at de spiller videre. Det er ikke vårt mandat som klubb, sa Solskjær til pressen. 

– Det ble bestemt at det beste var å ha en operasjon så fort som mulig.

SKADEPLAGET: Paul Pogba har bare startet seks kamper for Manchester United denne sesongen.

Så kommer det evinnelige spørsmålet om Pogba er på vei vekk fra klubben.

– Han forlater ikke i januar. Det er alltid spekulasjoner om spillere som skal ut og inn. Vi ser frem til å få Paul tilbake til banen – for oss.

En spiller som kan forlate klubben sin i januar – om man skal tro på de litt tynne ryktene – er Wolverhamptons Raúl Jiménez. 28-åringen er blitt linket til Manchester United, noe som ikke overrasker Solskjær.

– Enda en god spiller vi har blitt linket til. Det er mange spillere som blir linket til oss. Han kom innpå i dag og var god, men jeg kan ikke kommentere på disse spekulasjonene, nei.