– Det er ikke vits i å synes synd på oss selv

Solskjær er tydelig på at spillerne ikke leverte godt nok mot Burnley, og forteller at det nå handler om å se fremover heller enn å synes synd på seg selv.

Manchester United leverte ingen god forestilling mot Burnley på Old Trafford. Noe Ole Gunnar Solskjær var klinkende klar på etter kampen.

– Det er ikke mye annet å si enn at dette ikke er bra nok. Vi skaper ikke nok store sjanser. Vi er nødt til å si at dette var en vel fortjent Burnley-seier, sier Solskjær til TV 2. 

– Det er hardt. Jeg er sikker på at spillerne føler at de er skuffet. Jeg føler at vi hadde en del muligheter til å skape store sjanser som vi ikke tok vare på. De to-tre store sjansene vi hadde tok vi ikke vare på. Da får man ikke poeng i Premier League.

Supporterne på Old Trafford ga klar beskjed om hva de synes om ledelsen, og ikke minst eierne av klubben, da situasjonen var som verst på drømmenes teater.

SE VIDEO HER: Slik viste United-fansen sin misnøye

Solskjær tenker ikke veldig mye over det.

EIERNE: Her prater Solskjær med de to ivrigste av Uniteds amerikanse eiere. Avram (t.v.) og Joel Glazer. De fikk ingen hyllest på Old Trafford under Burnley-kampen – for å si det mildt.

– Det er vanlig at det er litt misnøye når det går dårlig på banen. Vi må bare konsentrere oss om å levere på banen, og nå skal vi prøve å bli friske til søndag når vi skal spille FA-cupkamp mot, vel en motstander vi ikke vet hvem er enda. 

– Jeg forstår at supporterne er skuffet når ting går trått. Vi er nødt til å hjelpe spillerne, og de hører supporterne når de roper, og noen ganger har det hjulpet oss.

– Det er ikke vits i å synes synd på oss selv. Vi er nødt til å se videre.

På spørsmål om det er positivt at de kommende kampene ikke er Premier League-kamper, er United-manageren klar på at det ikke er dét som er det viktige.

– Det er godt at det er en fotballkamp igjen. Det er viktig at de (spillerne, jour. anm.) kan takle denne situasjonen. Det er flere nye spillere og flere unge spillere som er i sin første sesongen med Manchester United. Det er ikke enkelt i slike perioder, men når du kommer ut på den andre siden er du en bedre spiller og en bedre person. 

– Det regner du med at de og du klarer? 

– Det skal vi klare.