Manchester United v Villarreal CF: Group F - UEFA Champions League

Det er ikke bare Dalot som sliter med Danjuma

6-0-seier, nesten-comeback og Danjuma-show. Slik gikk det med de andre lagene fra Uniteds Champions League-gruppe denne helga.

Vi følger som vanlig litt med på hva Champions League-motstanderne holder på med også.

I motsetning til United, som av en eller annen grunn måtte spille tidligkamp lørdag etter å ha spilt kveldskamp onsdag, fikk alle tre spille søndagskamp denne helga.

Villarreal 2-0 Real Betis

Villarreal har jo stort sett bare spilt uavgjort i det siste, men de vant en kamp i midtuka før United-kampen, og søndag ettermiddag ble det nok en seier for Unai Emerys lag.

De er nå det eneste laget i La Liga som ikke har tapt denne sesongen.

Arnaut Danjuma terroriserte tidvis Diogo Dalot på onsdag, og han hadde en ny god dag på søndag. Han scoret ett mål i hver av omgangene, og Villarreal vant med det 2-0 mot formsterke Real Betis.

Villarreal klatret med dette resultatet opp på en 11. plass, og med seier i hengekampen kan de potensielt gå helt opp på en 4. plass.

RCD Espanyol v Villarreal CF - LaLiga Santander
GOD: Arnaut Danjuma.

Atalanta 2-3 AC Milan

Allerede etter 27 sekunder av kampen tok bortelaget AC Milan ledelsen mot et sovende Atalanta-lag. Davide Calabria kom seg altfor enkelt gjennom, og hjemmelagets Juan Musso hadde en inngripen som ikke var helt heldig på Calabrias første skuddforsøk, og Milan-backen satte returen i mål.

Atalante skapte ellers i førsteomgangen de største sjansene, men en stygg ballmiss av Remo Freuler noen minutter før pause forærte Milan og Sandro Tonali et nytt mål, og det stod 2-0 til pause for bortelaget.

Rafael Leão dunket inn Milans tredje i kampens 78. minutt, og da så det kjørt ut, men Atalanta hadde i det minste en liten sluttspurt på lager.

Først reduserte Duván Zapata fra straffemerket etter en Milan-hands, og så på overtid reduserte også Mario Pasalic etter glimrende forarbeid av Zapata (det er ikke enkelt å stoppe Duván). Sluttspurten kom uansett for sent, og det endte med et skuffende tap for Atalanta.

Atalanta har nå blitt passert (på målforskjell) av Juventus, og ligger på en 8. plass. Det er bare fire poeng opp til fjerdeplassen som gir Champions League-kvalifikasjon igjen.

PS. Ex-red Zlatan Ibrahimovic ble 40 år på søndag, men er ute av spill på grunn av en skade.

Atalanta BC v AC Milan - Serie A
ATALANTAS ANDRE REDUSERING: Scoret av Mario Pasalic.

Servette 0-6 Young Boys

Servette startet helga på en fjerdeplass, så her lå vel alt til rette for en tøff bortekamp for Young Boys, gjorde det ikke?

Det så slik ut, helt til Young Boys (som mot United) fikk hjelp av et rødt kort til motstanderen. Servette-keeper Jérémy Frick ble utvist i det 43. minutt, og Young Boys fikk et straffespark like før pause som Moumi Ngamaleu scoret på.

I andreomgang ble det enkelt.

Christian Fassnacht scoret hat trick, mens Wilfried Kanga scoret to, og Young Boys vant 6-0.

Young Boys er nå to poeng bak Basel, med en kamp til gode på serielederen.