– Det er fortsatt åpent – vi så hva United gjorde i Paris

Barcelona-sjef Ernesto Valverde har snakket om kampen, returkampen og tilstanden til Lionel Messi.

Barcelona-sjef Ernesto Valverde var selvsagt en fornøyd mann etter 1-0-seieren på Old Trafford.

Han advarte uansett mot å ta avansementet for gitt.

– Med tanke på atmosfæren her, og hva slags type lag United er, er det åpenbart hvor tøft det er å vinne her, siteres Valverde på.

– Å holde et høyt nivå [hele sesongen] er vanskelig, det er alltid oppturer og nedturer, men laget responderer alltid når de store kampene kommer.

– Oppgjøret er ikke over, men det ville det ikke vært hvis det ble 2-0 heller. Vi så hva Manchester United gjorde i Paris. Det er en lang vei å gå, og det er fortsatt åpent.

SNUDDE DET I PARIS: Valverde tar ingenting for gitt før returoppgjøret mot Solskjærs United.

– Messi må undersøkes

Valverde anerkjenner at United skapte trøbbel for Barcelona, og måtte gjøre noen taktiske endringer (byttet til en 4-4-2-formasjon, og satte Arturo Vidal og Sergi Roberto inn for Coutinho og Arthur), og det følte han at hjalp.

– Det var en vanskelig kamp, og hjemmepublikummet dyttet United fremover. Når du analyserer kampen ser du at keeperen vår ikke trengte å gjøre en eneste redning, men det var noen vanskeligheter.

– Etter endringene hadde vi mer kontroll. Vi kom inn mot kampen fra en tøff kamp mot Atlético Madrid, og vi trengte friske bein.

Lionel Messi har hatt mange bedre dager på jobb enn dette, men var likevel involvert i vinnermålet. Argentineren fikk seg en solid trøkk i en duell med Chris Smalling, og må undersøkes, ifølge Valverde.

– Messi følte seg veldig ukomfortabel etter smellen han fikk i hodet. Vi må undersøke ham i morgen for å se hvordan han er. Det var en kraftig trøkk, og han har et stort blåmerke.