– Det er en tøff jobb for øyeblikket

Jürgen Klopp og Pep Guardiola har fått noe som Solskjær fortsatt ikke har fått tilstrekkelig av mener Ryan Giggs.

Negativiteten rundt Manchester United og hele prosjektet til Ole Gunnar Solskjær har vært vanskelig å ikke få med seg den siste tiden.

En som ønsker å tone ned det negative litt, og heller kommer med noen refleksjoner rundt situasjonen, er Manchester United-legende Ryan Giggs.

– Det er en tøff jobb for øyeblikket (å være manager for United jour. anm.). Det Manchester United har hatt de siste fire-fem årene er en blanding av spillerne til Sir Alex Ferguson, David Moyes, Louis van Gaal og José Mourinho sier han til Cardiff Breakfest Club (gjengitt av WalesOnline).

– Ole prøver å få klubben tilbake til der den en gang var, da den hentet unge sultne spillere. Som Daniel James, Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire.

GAMLE DAGER: For mange år siden spilte Ole Gunnar Solskjær og Ryan Giggs side om side for Manchester United. Nå er de begge managere.

– Men han er uheldig som er manager i den samme perioden som Jürgen Klopp og Pep Guardiola, sier den tidligere United-spilleren før han utbroderer: 

– Klopp er i sin fjerde sesong, Pep har etablert Manchester City i den perioden, og Maurcio Pochettino er inne i sitt sjette år som manager for Tottenham. 

TRENGER TID: Fotballen som spilles av Pep Guardiola (t.v.) og Jürgen Klopp har ikke oppstått over natten. De fikk tiden de trengte. Giggs mener at Solskjær bør få det samme.

– Ole trenger tid han òg. Man trenger tid om man skal forme et lag slik en ønsker at det skal spille. Men om managere får den tiden de trenger nå til dags er en annen ting. 

Har Ryan Giggs et poeng, og hvor lang tid syns du Solskjær fortjener?