– Det er en myte at Supporterklubbens billetter bare er høyt oppe

Billettsalget til alle Uniteds hjemmekamper i 2021/22-sesongen er nå i gang.

Uniteds hjemmekamp mot Liverpool er allerede utsolgt, og her kan du se lista over de mest populære kampene etter et par dager med salg forrige uke.

Det er imidlertid fortsatt ledig til de 18 andre hjemmekampene neste sesong.

Supporterklubben har 499 sesongkort til hver eneste hjemmekamp, pluss en ekstra kvote på opptil 40 billletter ekstra basert på størrelsen som Supporterklubb. Disse 40 ekstrabillettene tildeles eventuelt fra Uniteds side fra kamp til kamp.

– Det er en myte i enkelte miljøer om at Supporterklubbens billetter «bare er på Tier 3 og høyt oppe», sier reiseansvarlig Jørgen Rangnes.

– Tvert imot, våre billetter er å anse som som svært gode på generelt grunnlag, og er noe for enhver smak. For å ta et par eksempler så har vi litt av hvert, både lavt på langside med nærhet til banen og høyere oppe på West Tier 2 med mer trykk og stemning.

De røde feltene på stadionkartet viser hvor Supporterklubbens 499 billetter er:

alle-v2

Rangnes ramser totalt opp følgende om Supporterklubbens billetter:

  • 499 faste seter på hver kamp + en kvote på opp til 40 billetter basert på størrelse som supporterklubb. Sistnevnte er det United som plasserer fra kamp til kamp.
  • Generelt svært gode plasser. Se kartet for blokker vi har seter i.
  • Billetter i grupper fra 2 til over 50 samlet.
  • Priser fra 600 til 725 alt etter hvor på stadion du kjøper billett. Du kan velge tribuneområde når du bestiller billetter.
  • Før var det nok for de fleste å få tilgang til Old Trafford, men nå ser vi et sterkere behov for å vite hvor man sitter. Derfor har vi nå lagt til rette for at man kan velge tribuneområder når man kjøper kampbilletter.
tenker
DETTE SER VI FREM TIL: Å få oppleve en kampdag på Old Trafford LIVE igjen.
  • Digitale billetter. For å bruke våre billetter må man være/bli medlem både i Supporterklubben og MUFC England. Nytt i år er at billetten blir gjort tilgjengelig på den enkeltes engelske medlemskap gjennom et vedlegg på utsendt mail eller som nedlasting til telefonen.
  • Ingen billetter høyere enn midt på East Stand Tier 2 og North Stand Tier 2, West T 2. Mange perfekt lavt på SAF Stand og SBC Stand.
  • Kjøper du kampbilllett gjennom Supporterklubben oppfordrer vi også til å kjøpe hotell gjennom oss. Da er du med å støtte det videre arbeidet rundt vårt turtilbud, for eksempel videre utvikling av bookingløsningen og tilbudet vi gir i Manchester.

MER: