Hva skjer om du kjøper tur til Old Trafford med oss og corona stopper turen?

Onsdag 16. juni offentliggjøres neste sesongs terminliste.

Samme dag er den foreløpige planen at Supporterklubben starter salget av turer og billetter med våre 500 sesongkort til hver av neste sesongs kamper.

Men hva skjer om coronaen blusser opp igjen? Hva skjer hvis det blir endring i reisrådet til utlandet?

Manchester-ansvarlig Jørgen Rangnes i Supporterklubben svarer:

– Selv om England etter planen har full gjenåpning 21. juni så er reiserådet i Norge at man ikke skal foreta fritidsreiser fram til 1. juli pr nå. Først i slutten av juni vet vi om dette reiserådet fortsetter, eller om det vil være mulig å reise til England.

– Supporterklubben starter likevel salg av kampbillett og hotell til alle kamper når terminlisten lanseres 16. juni.

– Dersom reiserådet forlenges til etter sesongstart så vil vi refundere både kampbillett og hotellkostnader. Det betyr at det er trygt å bestille BÅDE kampbillett og hotell gjennom oss, sier han.

JØRGEN RANGNES: Manchester-ansvarlig i Supporterklubben.

Rangnes understreker imidlertid at om man har tegnet medlemskap i Supporterklubben og MUFC England for å reise – noe som er et krav for å kunne benytte én eller flere av de 500 billettene vi har – så refunderes ikke dette. Dette fordi disse medlemskapene inneholder mye mer, og ikke bare gjelder én kamp.

Men hva med refusjon om man har lov til å reise, men likevel blir syk?

– Dersom myndighetene tillater reise, og man blir syk før avreise så brukes egen reiseforsikring uansett sykdommens art, begynner Rangnes.

– Unntaket er dersom du har bestilt fra oss i en periode hvor England hadde status som «rødt» (som er tilfellet minst fram til 1. juli). I et slikt tilfelle vil vi refundere det som er kjøpt hos oss i «rød periode» dersom sykdom hindrer deg i å reise. Merk da at sykemelding må kunne fremlegges på forespørsel.

LES OGSÅ: Det nærmer seg – vi har 500 sesongkort til hver hjemmekamp

NYTTIGE LENKER: