Derfor mistet Sánchez Chiles kamp

Skattesnusket forfølger chileneren.

Natt til søndag møttes Chile og Peru til treningskamp i solfylte Miami.

Peru regelrett feide Chile av banen, og ga seg ikke før det sto 3-0 på måltavla.

Så, hvordan gjorde Alexis Sánchez det i nattens oppgjør, lurer du? 

Han var ikke på banen, ei heller i landet. Det har han nemlig ikke lov til.

Sánchez ble i februar dømt til 16 måneders betinget fengsel, og har dermed problemer med å komme inn i USA.

Saken handlet om Sánchez’ forfalskede salg av bilderettigheter til et utenlandsk selskap for å slippe billigere unna med skatt, noe han også har vedgått selv, og chileneren har akseptert dommen. Dette skjedde mens Sánchez var Barcelona-spiller.

CHILE: Alexis Sánchez får kanskje muligheten igjen natt til onsdag.

Det hadde vært mulig å søke et spesielt visum, men det chilenske fotballforbundet har bekreftet at de – på oppfordring fra United – lot være å gjøre dette. 

Det betyr at Sánchez kun vil figurere i oppgjøret mot Mexico, som spilles natt til onsdag.

Så gjenstår det å se om det blir 90 minutter i det oppgjøret på chileneren, som endelig ser ut til å ha funnet formen for United – som allerede lørdag formiddag møter Chelsea på Stamford Bridge.